Mandag 21. oktober 2013

Tidelibom meg opp i rumpa. Kan den jævelen som har skrudd av varmen, til helvete se å slå den på igjen, NÅ! Hadde Oslo liggi i Nord Norge så hadde vi sitti med matboks og ullteppe fra Røde Kors. I kuldehelvete Oslo går igjennom i dag, varmer det med seier til damene, gutta og hockeykrigerne, … Fortsett å lese «Mandag 21. oktober 2013»

Tidelibom meg opp i rumpa. Kan den jævelen som har skrudd av varmen, til helvete se å slå den på igjen, NÅ! Hadde Oslo liggi i Nord Norge så hadde vi sitti med matboks og ullteppe fra Røde Kors.

I kuldehelvete Oslo går igjennom i dag, varmer det med seier til damene, gutta og hockeykrigerne, det er da noe.

Lidelsene snart over

Seieren over Sogndal markerer at lidelsene snart er over i 100-års sesongen. Gutta jubla som om dem hadde vinni cupfinalen etter seier over ynkelige Sogndal, det er jo neste trist. Alternativet, altså at vi hadde tapt i går hadde vært ulidelig, så jublinga er innafor det akseptable, det må sies. Et typisk mål av Bojan og en Grindheim som nærmest sklitaklet pasningen fra Kastrati i nettet avsluttet en av årets aller, aller, aller kjedeligste kamper. Sogndal spiller kampen med 5 mann i bakre ledd og fire i det midterste, begge ledda lå plassert på banens første tredjedel.

Tilskuerflukten i Tippeligaen

De som ikke har forstått hvorfor publikum rømmer norske arenaer burde vært tvinga til å se Sogndal på hjemmebane. Jeg kan skjønne at bortelag fraskriver seg ansvaret for å underholde, men at hjemmelaget gjør det også, da lurer jeg på forståelsen av fotballens ide. Er det ikke bedre for Sogndal å være med å spille fotball på et nivå dem behersker fremfor å forsvare seg med 11 mann, år etter år.  Se på Sarpsborg 08, de forsøker i det minste å spille angrepsfotball, de deltar i Tippeligaen.  Lag som Sogndal er grunn god nok til å kjøpe seg en pakke med Kakao, melk og kose seg hjemme med ungene, fremfor å fryse seg igjennom 90 minutter med ikkeno! Det er bare trist!

Hockey

Til tross for en i rumpa, direkte fra første dropp, kom Vålerenga tilbake og ga odelsgutta deng i eget fjøs. Shampos krigere ga seg ikke før det sto 5-2 i protokollen og vips var forspranget til mjøsbyens atale pakk spist opp. Vi vant for øvrig alle tre periodene også, noe som er en sterk prestasjon der oppe. «Dekk sæll hasj» runga sikkert mellom veggene i rein frustrasjon.

Damene

Etter å ha blitt sendt på huet og ræva ut av NM av Avaldsnes dro damene igjen oppover til kjøpelaget. Denne gangen snudde vi kampen og vant 3-2. Det gjør at vi faktisk har mulighet til å klatre forbi Avaldsnes på tabellen og innta fjerdeplassen i siste serierunde. Vi møter Arna Bjørnar hjemme, mens Avaldsnes møter Stabæk på Nadderud. Avaldsnes har oss med tre poeng og tre plussmål før den siste kampen, bak oss lurer tre lag med ett og to mindre poeng før siste runde. Det hadde vært moro med topp 4 i den vanskelige andresesongen, så vi krysser fingra og går på damekamp i Valhall på lørdag kl. 13.00.

Rekruttene er ferdige

Med seier over Molde 2 avsluttet vi sesongen i Oddsenligaen (andredivisjon) midt på tabellen med 10 poeng ned til streken. En imponerende sesong av rekruttene, særlig med tanke på at vi i år har brukt mye unge spillere. Sterkt å slå Molde er det også, særlig med tanke på at Molde kunne rykket ned om Spjelkavik hadde vunnet. Det gjorde de ikke, så Molde er også i andredivisjon neste år.

Vålerenga i dag

Ja, det blir vel snømåking og toddy om mengden med snøfjon tar seg opp utover dagen.

En kommentar til «Mandag 21. oktober 2013»

Legg igjen en kommentar