Dagboka torsdag 3. oktober 2013

En dagbok som inneholder litt om ganske mye. Egentlig er den faktisk helt verdt å lese, dersom du i utgangspunktet er positivt stemt til VPN. Ikke alle som er det, veit du. Velkommen. Vålerenga – Odd Det var noe tamt over oss, sa Rekdal til VIF-tv. Spot on, der har vi sesongen i et nøtteskall. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 3. oktober 2013»

En dagbok som inneholder litt om ganske mye. Egentlig er den faktisk helt verdt å lese, dersom du i utgangspunktet er positivt stemt til VPN. Ikke alle som er det, veit du. Velkommen.

Vålerenga – Odd
Det var noe tamt over oss, sa Rekdal til VIF-tv.
Spot on, der har vi sesongen i et nøtteskall.

Damenes semifinale
Lørdag spiller damene våre semi borte mot Avaldsnes. Og vertene åpner nå portene sine, det blir gratis inngang for alle der borte på Haugalandet, (tror det er det man kaller det).

h-avis.no (er det Haugalandets avis?) konstaterer lakonisk:

«Avaldsnes Idrettssenter har ikke mer enn ca. 200 sitteplasser. Noen må stå, med andre ord»

Godt noen er optimister….

Vel, bønder. Lørdag kommer Vålerenga til byen, og det kan godt hende dere må stå. Med lua i hånda. Kampen er på TV også, NRK1 kl 15. Men du skal vel heller på langtur?

Keita ute
Drammens tidende melder at Keita er strekkskada og misser kampen mot oss. I gamle dager ville vi vært cocky og sagt «samma faen». I 2013 tenker vi mer «puh». Det er litt samme følelsen som å innse at man ikke er 20 år og udødelig lenger.

Merker at dette kommer til å resultere i ytterligere bruk av rusmidler, ja…

Næsberg på landsen
U17 møter Ukraina til dobbeltlandskamp i oktober. Vålerengas egen Ivan T.Fjellstad Næsberg er tatt ut. Dagboka gratulerer og drømmer om fremtiden.

Overgangssaken
Tre uker siden Håkonsen og co ble renvasket. Og aktoratet har ikke bestemt seg for om de vil anke dommen. Med andre ord: de har lyst, men skjønner at de går nok på en ny smell. Kanskje det er på tide å la Truls få fred? Og kanskje noen i Vålerenga kunne sagt unnskyld litt høyere enn vi foreløpig har hørt?

Hirschfeld blir
NTB melder at Lars Hirschfeld ikke blir leid ut til Odd. Greit nok.

Bekymret over bunnotering?
Det offisielle tallet fra kampen var 7798 tilskuere. Eller betalte billetter.

– Jeg har aldri vært her og sett så lite publikum og Klanen så tynn. Det er skummelt å se og jeg blir nesten bekymret. Det skal være 15.000 her. Ikke rundt 4000 som jeg tror var innenfor portene her i dag, sier Dagleiv Fagermo til VG.

Og med det treffer han spikeren på hodet. Når er det på tide å ta hodet ut av sanden?

Hadde det vært 7800 tilskuere der hadde det jo vært fett! Men Fagermo bør nok justere litt på forventningene til eget lag. Han er da trener for Odd, ikke et Premier League-lag. 15000? Hvis alle Oddspillerne var damer og spilte i g-streng ville han kanskje vært i nærheten.

Vent nå litt……hmmmm?

Vålerenga i dag
Hockey, mann! I dag møter Vålerenga Rosenborg på Jordal. Endelig en kamp der breiale forventninger om total rompekjøring av allerede såre trønderstumper ikke er for optimistisk.

Heia Vålerenga!

Legg igjen en kommentar