Dagboka onsdag 18. september 2013

Blir det muligheter for Vålerengas unggutter utover høsten, eller er det mest tomme ord?   Tro det den som vil Fitim Kastrati hadde en strålende debut på A-laget søndag, noe som fikk Rekdal til å varsle et «nytt»Vålerenga. Nettavisen skrev mandag at han vil kvitte seg med flere spillere og fokusere på egenproduserte talenter. – … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 18. september 2013»

Blir det muligheter for Vålerengas unggutter utover høsten, eller er det mest tomme ord?

 

Tro det den som vil
Fitim Kastrati hadde en strålende debut på A-laget søndag, noe som fikk Rekdal til å varsle et «nytt»Vålerenga. Nettavisen skrev mandag at han vil kvitte seg med flere spillere og fokusere på egenproduserte talenter.

– Vi har en del unggutter som vi gjerne vil integrere i laget utover høsten, og med litt distanse ned til nedrykksstriden får vi mulighet til det, sier Kjetil Rekdal til Nettavisen. – Jeg blir veldig, veldig glad når en unggutt kommer innpå og tar tak i ting, fortsetter Rekdal, som altså går langt i å antyde at det kan bli flere muligheter for både Kastrati og andre unggutter utover høsten

Ja, sånt er musikk i våre ører, men det er noe som skurrer. Virkeligheten 2013 er ikke helt i takt med utsagnet. Stoppertalentet Nicolai Næss gikk til Stabæk før sesongstart. Ghayas Zahid er på lån i Ull/Kisa, Stabæk låner Chuma Anene med opsjon på kjøp. I samme slengen nevner vi Simon Larsen (jada, vi veit han er utvikla i Vindbjart og ikke i Vålerenga) som er lånt ut til Hønefoss. En dansk og en svensk nysignering har ikke hjulpet det stakkars forsvaret vårt nevneverdig, det kunne fungert like dårlig med Nico og Larsen.

Samtidig som Rekdal vil fokusere på egenproduksjon er spillere utenfra på vei inn. Fredrik Oldrup Jensen fra Odd sier til Nettavisen:  – Ja, jeg har fått et tilbud fra Vålerenga. Budstikka.no skriver om Stabæks kommende samtaler med Vålerenga om Herman Stengel. Vålerenga har som vanlig ingen kommentarer.

Misforstå oss rett. Vi syns det er greit med spillere utenfra. At det er morsommere når våre egne tar nivået er en helt annen sak. Vi er ikke helt Skeid heller. Det blir bare for dumt å snakke med store bokstaver om satsing på egne krefter når vi stort sett er avhengige av import.

Mega bøllebøter
Vi ønsker de rekordhøye hooliganbøtene velkommen selv om styggere voldsepisoder enn det noen var vitne til utenfor Ullevaal søndag, belønnes langt billigere ellers i samfunnet. Vi så ikke så mye av det som skjedde, annet enn at en gjeng hettekledde løp fra Dollys og inn bak Dråpen og at den samme banden spurta grinende tilbake igjen og søkte tilflukt blant oss vanlige på Dollys mens tårene trilla. Bøter på 30 og 45 tusen for dem som ble fakka. Sikkert vel fortjent. De har bedt om det en stund nå.

Pauseprat med Kjetil Rekdal
FrankO og Hjesus intervjuet Reka i pausen i rekruttkampen mot Førde mandag. Intervjuet falt ut fra direktesendinga, men du finner det i sin helhet på dittOslo.no En ellers døv onsdag reddes av Ti minutter kvalitetstid med Rekdal i dittOslo

Vålerenga i dag
Fotballsuppe i sentrum

Foto: Kent Moberg – VIF Media

En kommentar til «Dagboka onsdag 18. september 2013»

Legg igjen en kommentar