Dagboka tirsdag 17. september 2013

Vi suger litt til på Brann-seieren, vi konstaterer at rekruttlaget fortsatt sliter og dagboka registrerer at en Vålerenga-helt legger opp: Ære være TH4. Bergensavisen skriver: Brann hadde en gyllen sjanse til å kople seg på i medaljestriden og kjempe om muligheten for spill i Europaligaen neste sesong. Nå ser det mye, mye vanskeligere ut. – … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 17. september 2013»

Vi suger litt til på Brann-seieren, vi konstaterer at rekruttlaget fortsatt sliter og dagboka registrerer at en Vålerenga-helt legger opp: Ære være TH4.

Bergensavisen skriver:

Brann hadde en gyllen sjanse til å kople seg på i medaljestriden og kjempe om muligheten for spill i Europaligaen neste sesong. Nå ser det mye, mye vanskeligere ut.

– Livredde ballen

– Vi har i hvert fall gjort det veldig mye vanskeligere for oss selv. Vi ble livredde for å ha ballen og slapp inn altfor enkle mål – to dødballmål der vi tapte duellene. I en sånn periode av kampene er det i hvert fall viktig å gjøre de enkle tingene riktig, sa Erik Huseklepp om totalkollapsen.

– Jeg var med på en lignende opplevelse mot Viking for noen uker siden, og det føles like jævlig i dag, sa Kristoffer Barmen.

Fotballpresident

Fotballpresidenten ønsker ny tillit. VPN har meninger om det, og de finner du her:

Rekruttlaget

Rekruttlaget tapte i går 2-3 etter å ha ledet 2-1 over Førde. Du kan lese alt om det sure tapet her, men det er greit å huske på at nedrykk er rimelig usannsynlig:

Thomas Holm

Thomas Holm – aka rapperen TH4 på grunn av rappen Dette Har Dere Bedt Om fra 2005 – har avsluttet karrieren. Ja, det skjer alt for tidlig, men den karrieren har dessverre hanglet en stund på grunn av et trøblete kne. Han offentliggjorde det i går i Facebook.

Hedersmannen Thomas Holm har fortsatt kontrakt med Fredrikstad, men har ikke spilt en eneste kamp i år. Allerede i mars, dager før sesongstart i Adeccoligaen, var han fortsatt preget av korsbåndet.

– Jeg jobber knallhardt for å komme tilbake og forholder meg til at jeg har ett år igjen av kontrakten her. Jeg håper å være tilbake på banen igjen før sesongen er omme, men det ser ikke så lyst ut nå, sa Holm til tv2.no.

Fotball etter karrieren

Holm var i TV2-intervjuet klar på at han ønsker å bli værende innen fotballen også etter endt karrière.

– Jeg vil fortsette med fotball uansett. Og jeg har allerede begynt å legge noen planer, sa han.

Holm spilte for Trosterud før han var innom juniorlaget til Vålerenga – uten å få den tilliten han ønsket seg. Han dro derfor til nederlandske Heerenveen som 17-åring i 1998 og fikk et knippe kamper i Eresdivisie før han ble hentet til Vålerenga i 2002. Der ble han til 2007 og fikk blant annet seriegull med klubben i 2005.

Han ofret alltid alt for klubben og er ekte Vålerenga tvers gjennom – en hedersmann som fortjener oppmerksomhet og anerkjennelse selv om han de siste årene har vært i Østfold og fått med seg seriegull i Molde. Holm gikk ned i lønn da han kom tilbake til Vålerenga etter oppholdet i Nederland, og var tydelig på at han er fra østkanten og at Lyn og Stabæk ikke var aktuelle.

Han hadde vel også et litt merkelig utspill mot Martin Andresen i fjor, men vi vet at det var i kjærlighet til Vålerenga det ble sagt. Takk skal du ha, Thomas.

Facebook-meldingen

Jeg får en del spørsmål om når jeg kommer tilbake på fotballbanen… det gjør jeg dessverre ikke på toppnivå da mitt kne ikke vil mer. Sånn er det bare, men jeg er utrolig glad og takknemlig for alt jeg har fått være med på. Har utrolig mange minner fra banen som jeg vil ha med resten av livet! Alt fra flere år i utlandet med Champions League til U/A-lag og flere år i store klubber i Norge. Takk til alle mine flinke lagkamerater som har gjort at jeg har vært med og vunnet titler! Takk til trenere, fysioer, venner osv. Nå blir jeg tilskuer.

Vålerenga i dag

Det er vel ikke all verden som skjer i dag. Sjekk ut Champions League på Bohemen.

En kommentar til «Dagboka tirsdag 17. september 2013»

  1. TH4 er involvert i fotballSFO på Haugerud og Manglerud. Dette er et kjempetiltak for barna bosatt i området. Som barnefotballtrener og far anbefaler jeg alle barna som kan å melde seg på

Legg igjen en kommentar