Dagboka 11. september 2013

Det går ikke tog til Brasil, og trikken er ikke hva den en gang var. I think I’m gonna be sad, I think it’s today, yeah. The girl that’s driving me mad, Is going away. She’s got a ticket to ride, She’s got a ticket to ride, She’s got a ticket to ride, But she … Fortsett å lese «Dagboka 11. september 2013»

Det går ikke tog til Brasil, og trikken er ikke hva den en gang var.


I think I’m gonna be sad, I think it’s today, yeah.
The girl that’s driving me mad, Is going away.
She’s got a ticket to ride,
She’s got a ticket to ride,
She’s got a ticket to ride,
But she don’t care.

Beatles

Crying In The Rain
Neida, ingen A-HA opplevelser på Ullevål i går, men mye å grine av i høstregnet. Alt var verst, og verst av alt var kommentator og Drillo-refser Morten Stokstad. Han hakka løs på landslagssjefen med det samme spørsmålet og den samme frasen i timesvis uten å registrere at Olsen svarte på pølsevevet i første forsøk. At Drillo bare gikk skjønner vi godt. En helt annen sak er at han burde gått for lenge siden. I neste kvalifisering overlates roret til siste mann i gutteklubben grei, Per Mathias Høgmo, så noen kursendring blir det ikke i overskuelig framtid, det sørger nok Norges Fotballfiender (NFF) for.

The Football Assassins of Norway
Sotahjørnets Venner har dechiffrert den kryptiske forkortelsen NFF. Les mer om tiltakene for å kverke damefotballen i artikkelen Sabotører

Sporvogn til begjær
Arild Rønsen har sett det befriende og ærlige Vålerenga-stykket på Oslo Nye og han har skrevet referat fra andre omgang på klubbens sider. Det er Henger’n som får gjennomgå, iskalde rykter blir til gloheite facts, men vi våger å påstå at den berømte trikken må ha spora av et eller annet sted. Vi siterer:

…men vit at den trikken vi snakker om, den som gikk på skinner for et halvt århundre siden, hadde åpne vogner foran og bak. Det inntrufne skjedde altså i friluft! På vei fra Vålerenggata, via en sving innom Helsfyr, så ned igjen til Strømsveien ved Sotahjørnet.

Helsfyr? Helt på Etterstadjordet etter vårt skjønn!

På den annen side er det sikkert mange som ikke skjønner tegninga til denne dagboka, for det er jo Kampen-trikken. Den snudde ikke i trikkesløyfa på Etterstad, men du kunne ta’n både foran og bak. Kollektivtrafikk var gøy.

Les også: – Det skjedde helt foran på trikken

Vålerenga i dag
Fire dager til neste kamp, bare tre om du liker håkki

Legg igjen en kommentar