Dagboka tirsdag 10. september 2013

Da er valget over og neste kamp er fem dager unna. Søndag kommer Brann til Ullevaal, men først er det landskamp i kveld som kræsjer med teaterforestillingen «Neste kamp». Klanen.no har levert en strålende anmeldelse her http://www.klanen.no/blog/2013/09/klanen-no-anmelder-teaterstykket-neste-kamp/ Og du kan kjøpe rabatterte billetter til kveldens forestilling. Skal man tro de som har vært der er … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 10. september 2013»

Da er valget over og neste kamp er fem dager unna. Søndag kommer Brann til Ullevaal, men først er det landskamp i kveld som kræsjer med teaterforestillingen «Neste kamp».

Klanen.no har levert en strålende anmeldelse her

http://www.klanen.no/blog/2013/09/klanen-no-anmelder-teaterstykket-neste-kamp/

Og du kan kjøpe rabatterte billetter til kveldens forestilling. Skal man tro de som har vært der er det bare å møte opp og få en god dose Vålerenga inn i sjelen. Forestillingen starter kl 1930 i kveld.

Rekruttlaget

Endelig vant unggutta igjen, og det var viktig med tanke på å unngå nedrykk. Nå bør fornyet kontrakt være sikret etter 6-0-seieren over Nesodden.

– I dag var 3 poeng det aller viktigste, men jeg synes vi gjør en god kamp i tillegg. Vi får til mange fine overganger etter hvert og  skaffer seieren mot et lag vi bør slå. Vi har topplagene igjen senere i sesongen og avslutter borte mot Molde 2 som trenger poeng og kan stille med et veldig sterkt lag hvis de behøver det. Så poengene i dag var veldig viktig, sier trener Aleksander Olsen til klubbens sider, som har lekkert kampreferat her

http://www.vif-fotball.no/news/article/3ejezzz92eli1bax1rfgesgil/title/storseier-for-valerenga-2

Vålerenga i dag

Det er landskamp kl 19, men vi anbefaler i stedet Neste kamp på Oslo Nye Teater.

Legg igjen en kommentar