Dagboka fredag 6. september 2013

Ventetida kom tidlig i år. En absurd dagbok er klar som et speilvendt egg.   Mens vi venter på Godot Nei, så lenge slipper vi heldigvis å vente. Dommens dag er neste torsdag. Stillingen sies å være 5-0 til de tiltalte rett før slutt, kanskje noe overraskende etter aktoratets høye sigarføring før kampen – Jeg … Fortsett å lese «Dagboka fredag 6. september 2013»

Ventetida kom tidlig i år. En absurd dagbok er klar som et speilvendt egg.

 

Mens vi venter på Godot
Nei, så lenge slipper vi heldigvis å vente. Dommens dag er neste torsdag. Stillingen sies å være 5-0 til de tiltalte rett før slutt, kanskje noe overraskende etter aktoratets høye sigarføring før kampen

– Jeg ser ikke på det som noen vanskelig sak sammenlignet med andre økonomiske saker. Politiet føler seg temmelig sikre på skyldspørsmålet

Politiadvokat Morten Stene oktober 2012 (ANB-NTB)

Det er seksti år siden Becketts absurde teaters gjennombrudd som bryter med all tradisjonell dramaturgi, en forestilling der alle handlingene er ulogiske, i følge Wikipedia. Velkommen etter, Statsadvokat!

Etter to uker i støvet på bane 11 i Asker og Bærum tingrett sitter vi igjen med inntrykket av at den tiltalte firerbanden like gjerne kunne vært bytta ut med kjerringene i RBK, NFF og TV2. To uker i retten og ett års forberedelser basert på kjerringprat. Rett og slett imponerende.

Les også:

Mens vi venter på Brasil
kan vi kaste bort fredagskvelden med å se Kypros bli slått ned i pælene eller ikke så vi slipper å ødelegge tirsdagen også eller moroa for Sveits i tillegg. Klarere kan det ikke sies.

Mens vi venter på finalen
Vi har venta på finalen siden Reka vendte tilbake, men ble som venta feid ut i kvarten på Lerkendal. Men den som venter på godgodt venter aldri forgjeves. Først venter en kvikk ettermiddagstur til Karmøy onsdag 2. oktober klokka 18, og så er vi der.

Avaldsnes sleit overraskende lenge mot Klepp i kvarten (3-2) mens Vålerenga valsa over Medkila (5-1). Damene fra Rogaland er topp tre i toppserien, de slo våre vakre blå 2-0 i Vallhall i vår, men formmessig er lagene jevnbyrdige om ikke også resultatlista fra NFF er dønn absurd.

Mens vi venter på Europa
Kombinasjonen fiskerestaurant og sportsbar virker temmelig absurd, men ikke i Armação de Pêra, et tettsted på Algarvekysten i Portugal. Der har dem skjønt det og har rangert fotballskjerfene riktig i forhold til resultatet i gruppa vår i Europa 2015:

Bredden på topp (1280x1036)

Sannsynligheten for at Vålerenga erstatter Vestbredden er stor, det er tross alt ikke breddefotball som teller på kontinentet selv om fotballforståelsen blant supporterne er bedre og bredere enn spillernes denne høsten.

Dessuten  er det lett å glemme et navn eller to når en såpass stor gruppe som Bredden skal meldes på. Jada, vi skjønner åssen du har det i Esbjerg nå, Fellah! Lett rundlurt. Litt sånn Steffen Thoresen som skulle ta gull med Lørenskog, men som starter med minus 20 poeng før første dropp. Knis.

Mens vi venter på Nesoddbåten
i morgen lurer vi sikkert på åffer vi ikke heller slappa av foran TV’n med live dekning av Nesodden-Vålerenga 2 klokka 16. DittOslo sender kampen her.

Alt annet enn tre poeng mot bånnlaget er skivebom. Det fjerde poenget er om sportslig leder i Nesodden sitter på benken for å evaluere trener Håvard Lunde.

Vålerenga i helga
Treningskamp i hockey på Lørenskog i morgen klokka 17
Rekruttkamp på Berger stadion, Nesodden,  samme dag klokka 16

 

3 kommentarer til «Dagboka fredag 6. september 2013»

  1. Ha! Digg at dere fanga opp skjerfet! Dessverre så hadde ikke min servitørkompis helt skjønt hvilken side som var klubben. Hadde ikke hjerte til å fortelle han da jeg kom tilbake året etter. Men det ble jo i seg også absurd! 🙂 Ove Espe

Legg igjen en kommentar