Dagboka mandag 26. august 2013

Det ble uavgjort mot lsk og seier for damene mot Klepp, det er det viktigste som kom ut av denne helgen. I ærlighetens navn må det sies at bortsett fra damenes kamp om semifinale i NM er sesongen over. Kampen mot småfugla Vi har keeper og når Børven i tillegg viser et lite glimt av … Fortsett å lese «Dagboka mandag 26. august 2013»

Det ble uavgjort mot lsk og seier for damene mot Klepp, det er det viktigste som kom ut av denne helgen. I ærlighetens navn må det sies at bortsett fra damenes kamp om semifinale i NM er sesongen over.

Kampen mot småfugla

Vi har keeper og når Børven i tillegg viser et lite glimt av storhet, så holder det i massevis til å ta poeng nummer fire på tre kamper. Kongshavn viser igjen, og igjen, at han kan bli en av klubbens bedre keepere og det er sterkt når vi tenker tilbake på keepere som Tippen, Geir Karlsen og Tom R, keepere som ikke bare har voktet målet til Oslos stolthet, men også holdt buret reint med flagget på brystet. Det er fortsatt et stykke igjen, men får unge Kongshavn ryddet opp i feltarbeidet og holder seg stabilt på dette nivået vil det på sikt være vanskelig å holde han utenfor landsen.

Fellah er ferdig i Vålerenga

Gutten vil ha nye utfordringer og takken til klubben som gjorde han god, som har holdt han varm tross to lange skadeavbrekk etter beinbrudd er i heldigste fall småpenger. Fellah skal ut i verden og på den veien så tenker han bare på seg selv. Jeg har mer sympati med Børven om han skulle velge å gjøre det på samme måten, han ble tross alt hentet som en spillerinvestering, med Fellah er det annerledes. Det er vi som har gjort han god, det er vi som har dytta penger opp i rumpa på han, da han var skada, takken er ingen ting. Fellah er likedan utenfor banen som han er på gressmatta, han er ego, alt handler om Fellah for Fellah.

Rekdal er sitert på at dette ikke skal få konsekvenser for spilletiden til den griske unggutten. Rekdal mål vel nesten si slikt, men jeg håper han gjør noe annet enn det han sier. Hvorfor skal vi la Fellah vise seg frem for potensielle arbeidsgivere uten at vi tjener noe som helst på det, når vi har unge spillere i klubben som kan bruke Tippeligaen som utviklingsarena. Sesongen er over, nå kan vi slippe til det som er av unggutter. Vi trenger trolig 7-8 poeng for å være helt sikre på å berge plassen, gi unggutta sjansen og vrak de som spiller kun for seg sjæl. Vi får håpe Fellah kommer seg ut av klubben før sesongslutt så vi i det minste får litt vekslepenger for gutten. Du vil bli fort glemt, Fellah!

Dagens små positive bomber fra Stengelgate

Fra aktors utspørring av Nancys direktør:

«Aktor spør om hvordan Holveck oppfatter prisen Gunnarsson ble solgt til Vålerenga for, én million.

– Vi mener det var en veldig god pris, for det var klart dyrere enn vi selv hadde solgt ham til Stabæk for.»….

«Aktor spør om det endrer bildet at Gunnarsson scoret 10 mål på 24 kamper den første sesongen tilbake i Stabæk, og at han scoret mål i annehver kamp påfølgende sesong fram til han ble solgt.

– Nei, han var allerede over 30 og en spiller over 30 selges billigere, så det er ikke noe vesentlig informasjon, svarer Holveck»

Sitatene er hentet fra VG`s livedekning fra rettssaken, denne anbefales og finnes på www.vg.no

«Lei av å være ape? Heng deg i skapet!»

Dette var bøflas bannerprosa i går. Det er egentlig unødvendig å kommentere utover å konstatere at anstendighet ikke er en gave som blir delt ut rundhåndet på lillestrøm.

Damene

Damene er vel først og fremst opptatt av kvartfinalen mod Medkila, men feide i helga over Klepp, med sterke 3-1 på bortebane. Vi gratulerer med tre poeng.

Vålerenga i dag

Vålerenga 2 spiller i kveld hjemme mot Kvik Halden i Valhall arena, kampen begynner kl. 19!

Rekdal gikk i «bettingkretser» under psedonymet «Dark Elk», bruker du dagen til å flytte om bokstavene i «Dark Elk» får du K. Rekdal, stilig og neppe tilfeldig. Dere som digger hjernetrim kan hjelpe redaksjonen med å finne ut om det ligger noe bak «Hroar» også. Dette må vi faktisk ha svar på, hvorfor Hroar? Er det navnet I ville gitt seg selv om han fikk velge fritt? Er det en hyllest til Hroar Stjernen og hoppsporten? Muligens skyldes det mye vond hals og behov for et navn som lar seg harke frem når man er forkjøla? Vi vet ikke, så kjære leser, opplys oss! Bruk kommentarfeltet!

Legg igjen en kommentar