Dagboka torsdag 15. august 2013

Kongshavn er rollemodell, Vålerenga – Brann er flytta, og Lørenskog er patetiske. Sånn på ordentlig. Det er en dagbok. En sånn passe dagbok. Ikke Dagboka du aldri glemmer, men den som passer til en kaffekopp og fem minutter med noe annet enn livet ditt. Kongshavn i nettmøte Han var det på fotball.no. Du leser det … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 15. august 2013»

Kongshavn er rollemodell, Vålerenga – Brann er flytta, og Lørenskog er patetiske. Sånn på ordentlig. Det er en dagbok. En sånn passe dagbok. Ikke Dagboka du aldri glemmer, men den som passer til en kaffekopp og fem minutter med noe annet enn livet ditt.

Kongshavn i nettmøte
Han var det på fotball.no. Du leser det hele her

Det hyggeligste med nettmøtet er at det er tilsynelatende mange unge som spør Gudmund om treningstips og slikt. Og han svarer godt. Det er utrolig fint å se en Vålerengaprofil bety noe for unge fremtidshåp. Rett og slett litt rørende. Så før vi bikker tårekanten tar vi med Gudmunds svar på hvorvidt Rekdal er kul:

«Kjetil er kul på sitt særegne vis.»

Konge(shavn)

Vålerenga – Brann er flytta
Klubbens sider melder at kampen er flytta en dag til 15.sept kl 1800. Grunnen er en kollisjon med et arrangement i anledning 100-årsjubileet. Så vet du det. Ikke bare at den er flytta, men den er flytta tilbake igjen til det opprinnelige tidspunktet. Og nå kolliderer ikke lenger Brann-kampen med damenes kamp mot Trondheims-Ørn i Vallhall.

De andre er like slemme som oss?
Lørenskog hockey ble trukket 20 poeng fordi de leverte sin søknad om lisens nesten tre måneder for sent. Nå lager RB.no sak på at Vålerenga (ikke klubben, men AS-et) ikke har betalt en regning på nesten 300 000 kroner som de skylder forbundet. Det er spørsmål om det at AS-et skylder kan være en grunn til å nekte klubben lisens, forbundet synes ikke å mene det. Men dette er uansett ikke nok for at ikke Lørenskog skal klage sin arme nød:

« Vi har fokus på oss selv og ønsker ikke å ytre sterke meninger rundt dette. Men vi noterer oss nok et bevis på at ishockeyforbundet behandler klubber ulikt i forhold til klubblisensreglementet», sier styremedlem Leif Helge Haugum i Lørenskog ishockeyklubb AS til RB.no

Jeg husker en fotballklubb som sa noe sånt som at det «ikke handlet om poengene, men prinsippene». Det virker alltid usympatisk å klage over forskjellsbehandling når du selv har bæsj langt opp på leggen. Lørenskog blir ikke noen mønsterbedrift om Vålerenga har gjort noe galt. Ingenting endrer seg i saken der drittklubben ble trukket for poeng.

Og nei, du har ikke fokus på deg selv når du sier «nok et bevis» på «ulik behandling». Da fører du en barnslig argumentasjon i media, kun for å rakke ned på andre, ikke for å bedre din klubbs situasjon. Patetisk er et ord som brukes altfor ofte, men… patetisk.

Forøvrig nevner vi at

  • Daniel Braathen har trent med Vålerenga og at NRK mener at vi er en av hans «backupløsninger» som han kaller det. Tja, han er bra – men er du like motivert når du feier over «backupløsninga?»
  • Vadim Demidov sier til Adressa at «Det med Vålerenga ble hausset opp i media, og jeg var aldri i nærheten». Ikke jeg heller. I nærheten av glad eller veldig små søte pusekatter i en bolle med nyklipte roser.
  • LSK-keeper Arnold Origi har brudd i en finger på høyre hånd. Dvs at han ikke kan spille mot oss ifølge Rb.no. Vel, det er ikke alltid den tegneserieavisen bringer dårlig nytt.

Vålerenga i dag
To dager til storkamp. La oss håper vi har forsvar da. Ellers kan vi alle ha på oss susp i påvente av det kollektive ballesparket vi kan vente oss.

Legg igjen en kommentar