Lekte seg til kvartfinale

Damelaget kom bakpå nesten umiddelbart fra avspark i gårsdagens cupkamp mot Fortuna, men Vålerenga kjørte over Fortuna og vant til slutt komfortabelt 5-1. Vålerenga i kvartfinalen Vålerenga regner med hjemmekamp i kvartfinalen og er bare to seiere unna cupfinalen. Hvilken sesongavslutning det ville være for damelaget som ser ut til å berge plassen med en … Fortsett å lese «Lekte seg til kvartfinale»

Damelaget kom bakpå nesten umiddelbart fra avspark i gårsdagens cupkamp mot Fortuna, men Vålerenga kjørte over Fortuna og vant til slutt komfortabelt 5-1.

Vålerenga i kvartfinalen
Vålerenga regner med hjemmekamp i kvartfinalen og er bare to seiere unna cupfinalen. Hvilken sesongavslutning det ville være for damelaget som ser ut til å berge plassen med en plassering midt på tabellen i den vanskelige andresesongen etter opprykk. Klarer vi å beholde Solveig et par sesonger til å bygge laget rundt henne samtidig som en spiller som Tina Wulf tar det siste steget og får ut potensialet sitt, er dette et lag som kan gi Vålerenga mye glede i årene som kommer.

Cupen videre
Vålerenga er i kvartfinalen ((det er bare deilig å få sagt det igjen), i tillegg er Avaldsnes, Klepp og lsk kvinner klare. Vålerenga kan også møte vinneren av disse oppgjørene, der vår favoritt for avansement er uthevet.

I dag spilles disse kampene:

Stabæk – Sarpsborg 08
Kolbotn – Røa
Sandviken – Arna-Bjørnar
Medkila – Fløya

Med favorittseiere er stort sett hele beite av toppklubber igjen, så noen drømmemotstander finnes vel knapt. Tryggheten ligger i at vi har spilt jevnt med alle motstandere i år, men det er helt greit å slippe lsk og Stabæk.

Vi gratulerer klubben med plass i kvartfinalen både for herrer og damer. Hvilken jævla høst det kan bli!

Legg igjen en kommentar