Dagboka onsdag 14. august 2013

Landskamp i dag, med andre ord en onsdag uten Vålerenga-relevans bortsett fra at vi er en dag nærmere cupfinalen enn i går. I går startet treningskampene for hockeyspillerne, Vålerenga var ikke snauere enn at de blei nedsabla 5-1 av Frisk i Askerhallen. Vålerengas mål kom tjue sekunder før midtperioden var slutt, sekundene etter at Frisk … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 14. august 2013»

Landskamp i dag, med andre ord en onsdag uten Vålerenga-relevans bortsett fra at vi er en dag nærmere cupfinalen enn i går.

I går startet treningskampene for hockeyspillerne, Vålerenga var ikke snauere enn at de blei nedsabla 5-1 av Frisk i Askerhallen. Vålerengas mål kom tjue sekunder før midtperioden var slutt, sekundene etter at Frisk hadde gått opp i 3-0. Målskårer for Vålerenga var tidligere Frisk-spiller Erik Follestad Johansen uten assistanse skriver Budstikka.no. De skriver også om «speakeren i kisten». Les mer her

I går skrev vi om Marcus Riis. Det var selvfølgelig bare sprøyt, men annet var ikke å vente siden vi hadde brukt saksa blindt i Romerikes Blad. Sotahjørnets Venner har spurt oss om det er Marcus Rix RB egentlig skriver om, og det er det.

Altså: Spisstalentet Marcus Rix går til LSK, en overgang LSKs juniortrener er meget godt fornøyd med.

– Han kommer til oss fordi han er fristet av det sportslige tilbudet vi kan gi våre unge spillere, sier Tommy Berntsen, tidligere Lyn-spøkelse og Vålerenga-dødare.

Er dette virkelig sant? Har unge spillere bedre sportslig tilbud på Åråsen enn hos oss? Vel, rett skal være rett, det sies ikke noe om at det sportslige tilbudet er bedre enn Vålerengas. Så vi velger å tro at Marcus Rix  velger en klubb med et annet sportslig tilbud for å få bedre tid til å dyrke sin andre store hobby, film.

Filming og fotball er ikke en helt ukjent kombinasjon, men få går så grundig opp i begge deler som Vålerengas U16-landslagsspiller …eh..lillestrøms

Vennlige mennesker er en thriller som hadde premiere i mai med Marcus i en større rolle. Før det var han med i komedien Umeå4ever og deretter i kortfilmen Reckless, en ungdomsfilm om sex, begjær, ungdom og egoisme som blant annet er sendt til filmfestivalen i Berlin.

Du verden så mye vi veit.

Sånn er det når man holder seg oppdatert med Østlandets Blad (ØB.no). Der kan du lese mer om multitalentet Marcus Rix , for eksempel at han har måttet takke nei til flere filmroller på grunn av fotballen.

Vi ønsker Marcus lykke til på veien videre selv om den går via et fjøs. 🙂

 

Foto: Fra Umeå4ever på dagbladet.no

2 kommentarer til «Dagboka onsdag 14. august 2013»

Legg igjen en kommentar