Dagboka fredag 2. august 2013

Jubileumsuken nærmer seg slutten, den avsluttes naturlig med at vi feier over Tromsø og Arna Bjørnar i helga. Ellers skjer det organisatoriske endringer i klubben og vi konstaterer at klubbens jubileum ikke ble markert med at investorene ga oss tre fotballdamer, tre fotballherrer og tre hockeykrigere på internasjonalt toppnivå i presang. Pål Breen gir seg … Fortsett å lese «Dagboka fredag 2. august 2013»

Jubileumsuken nærmer seg slutten, den avsluttes naturlig med at vi feier over Tromsø og Arna Bjørnar i helga. Ellers skjer det organisatoriske endringer i klubben og vi konstaterer at klubbens jubileum ikke ble markert med at investorene ga oss tre fotballdamer, tre fotballherrer og tre hockeykrigere på internasjonalt toppnivå i presang.

Pål Breen gir seg

Vålerenga presenterte denne uken et nytt organisasjonskart som innebærer en klarere styringsstruktur og ansvarsfordeling der AS og fotballen får felles administrasjon under ledelse av Stig Ove Sandnes. Dette innebærer at Pål Breen harv valgt å takke for seg etter 7 år som administrativ leder i Vålerenga. Dagboka takker Pål Breen for et godt stykke arbeid i disse syv årene, du har vært en bra mann! Lykke til videre, selv om alt etter Vålerenga nødvendigvis må bli en nedtur!

Jubileumsuka snart slutt – festen fortsetter i hundre år til

Det er bare å sette av neste helg. Da får du oppleve ikke mindre enn fire deilige fester på tre dager. Klanen arrangerer «Børst og ball i hundre år», mens Vålerengen Idrettsforening kjører markering på Valle på lørdag. Markeringen på Valle er et familiearrangement der alle klubbens særidretter stiller opp, inngang er gratis og dette varer fra 12-16 lørdag 10. august. Vi gleder oss og vil ha med oss alt!

Norway Cup snart over

Dagboka vil gratulere alle våre jenter og gutter som har lagt ned blod, svette og tårer på sletta denne uken, en stor takk også til foreldre, ledere og supportere som har vært med å sette farge på Ekebergsletta akkurat som vi har blitt bortskjemte med å forvente.

Kampen mot Tromsø

Det store spørsmålet er om Grinheim er tilbake og skal balansere midtbanen, eller om det blir mer tut og kjør som mot Sarpsborg. Dagboka tror Grindheim, om han er klar,  går rett inn på sentral midtbane, at Solli skyves ut høyre for Bojan og at Fellah starter ut venstre. Ellers regner dagboka med uendret mannskap og tre poeng på Alfheim. Børven er tilbake i skåringsformen fra forsesongen og vi regner med Berre får de tre minuttene han trenger på slutten av kampen for å fortsette målorgien.

Vålerenga i dag

Vi har fortsatt lag igjen på sletta, ta turen opp og støtt våre og nyt barne- og ungdomsidretten!

2 kommentarer til «Dagboka fredag 2. august 2013»

Legg igjen en kommentar