Midtbanespiller Sivert Heltne Nilsen til Vålerenga

Hødds midtbanespiller Sivert Heltne Nilsen, han som var så drita god at han ikke slapp inn i Kasakhstan, er klar for Vålerenga fra 01.01.2014.  Sivert tråkket sine barnefotballsko i Volda før han i 2009 var klar for Hødd og debuterte i Adeccoligaen i 2011. Den gang var han 20 år gammel. Nå som Sivert er … Fortsett å lese «Midtbanespiller Sivert Heltne Nilsen til Vålerenga»

Hødds midtbanespiller Sivert Heltne Nilsen, han som var så drita god at han ikke slapp inn i Kasakhstan, er klar for Vålerenga fra 01.01.2014. 

Sivert tråkket sine barnefotballsko i Volda før han i 2009 var klar for Hødd og debuterte i Adeccoligaen i 2011. Den gang var han 20 år gammel. Nå som Sivert er 22 år går kontrakten hans med Hødd ut etter denne sesongen.

Vålerenga får ham derfor som bosmanspiller og det er vel da kun noe utdanningskompensasjon og småtteri som skal utbetales til Hødd og Volda vil vi tro. Tidligere har integrering av nye spillere fra fjerne himmelstrøk vist seg utfordrende på Valle, særlig i perioder. For lykkelig integrering er språk viktig og nå har vi i det minste Kongshavn og Grindheim som begge parter et lignende grautmål, så da skulle vel det gå seg til.

Det er bare å gratulerer Sivert og Vålerenga og håper det snart kommer noen godsaker som skal begynne å spille allerede denne sesongen.

For øvrig ryktes det at Volda Casuals er så opprørte for overgangen at de har truet Nilsen med rømme.

VPN på sin side gratulerer Sivert med arbeid i verdens feteste fotballklubb, men håper allikevel vi snart får inn en kar som kan være klar allerede i dette vinduet.

Les mer om overgangen på klubbens sider.

Kjetil Rekdal er fornøyd med signering for fremtiden - Foto: VIF Media
Kjetil Rekdal er fornøyd med signering for fremtiden – Foto: VIF Media

En kommentar til «Midtbanespiller Sivert Heltne Nilsen til Vålerenga»

  1. Sitat Sivert: «Jeg fikk nesten litt gåsehud under Vålerenga Kjerke og når jeg så rammen rundt kampen. Det gjør ikke at jeg gruer meg til å komme akkurat.»

    Bra dette 🙂

Legg igjen en kommentar