Dagboka tirsdag 30. juli 2013

Takk for i går! Dagen Sola skinte over Enga fra kransnedleggelsen ved Tippens grav tidlig om morgenen og til Berre demonstrerte at de gamle er eldst da Vålerenga bød opp til fest på Ullevaal utpå kvelden. Dagens dagbokmann var sannsynligvis den eneste Vålerenga-patrioten som ikke stilte på noen av arrangementene. Mens han dømmes for landssvik … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 30. juli 2013»

Takk for i går!

Dagen

Sola skinte over Enga fra kransnedleggelsen ved Tippens grav tidlig om morgenen og til Berre demonstrerte at de gamle er eldst da Vålerenga bød opp til fest på Ullevaal utpå kvelden. Dagens dagbokmann var sannsynligvis den eneste Vålerenga-patrioten som ikke stilte på noen av arrangementene. Mens han dømmes for landssvik anbefaler vi absolutt alle å lese hva dittOslo skriver om hundreårsdagen:

Les : – Det beste med Vålerenga er at alle er fair med hverandre (dittOslo)

Les: 100 år markert i Vålerengas ånd (VPNs bursdagsreferat)

Se: Bildeserie Vålerengas jubileumsdag (grydis.no)

Kampen

Sarpsborg stilte med fjorten mann fra start, men det var så mange at de mest løp i veien og forvirret hverandre. Etter et kvarter gikk hoveddommer Berntsen lei av å få pasninger fra sarpingene og skiftet til svart, men linjemenna syntes det var stor stas å spelle mot Vålerenga så de beholdt Sarpsborg-trøyene ut første omgang.

VPN kommer med fyldig referat fra kampen seinere i dag. Noen mener det var et fyrverkeri av en kamp, andre nøyer seg med å si at den var målrik. Underholdning var det nok av, vi likte ikke bare det vi fikk servert der og da, det viktigste er at nå er faktisk Vålerenga med i medaljekampen igjen. Dette kan bli en ålreit høst. Hvem, bortsett fra Rekdal, hadde trodd det når det butta som verst i vår?

Morten Berre fikk vist at hundre år er ingen alder, og ingen rippa opp i at om hundre år er allting glemt. Vi fikk små glimt av stolt framtid. Nå må dem faen meg tru oss, i neste år tar vi alt.

Da er hundre og ett ute.

Vålerenga i dag

DFH mener at det er 5% sjanse for å se Daniel Braaten i kongeblått.
Agent Henning Berg sier null prosent.
Les om det på VG-nett om du gidder.

Legg igjen en kommentar