Dagboka mandag 22. juli 2013

Det er sol og sommer og Vålerenga er ferdig med ferien. Gutta trener i Bingen hver dag klokken 1030 denne uka, og lørdag er det Messi og Barcelona som venter.Dagboka er fortsatt i feriemodus, og det er ikke all verden med Vålerenga-relaterte saker selv om overgangsvinduet er på fullt gap. Simon Larsen Fædrelandsvennen skrev for … Fortsett å lese «Dagboka mandag 22. juli 2013»

Det er sol og sommer og Vålerenga er ferdig med ferien. Gutta trener i Bingen hver dag klokken 1030 denne uka, og lørdag er det Messi og Barcelona som venter.Dagboka er fortsatt i feriemodus, og det er ikke all verden med Vålerenga-relaterte saker selv om overgangsvinduet er på fullt gap.

Simon Larsen

Fædrelandsvennen skrev for noen dager siden at Start og Vålerenga snakker om en overgang for Simon Larsen. Ingen vil bekrefte noe som helst, men det virker jo ikke aldeles usannsynlig.

Gunnar Heidar Thorvaldsson

Vi vet ikke helt hvorfor vi nevner det, men Gunnar Heidar Thorvaldsson, som jo spilte en stund for Vålerenga uten særlig suksess, scoret i går for Norrköping da Djurgården og Pej Mathias Høgmo ble beseiret 2-1.

Barcelona

Det har vært mye styr rundt Barcelona-kampen den siste tiden fordi Tito Vilanova trakk seg som trener. Men kampen går altså som planlagt på lørdag, og etter planen skal ny trener være klar allerede i dag eller i morgen, skal vi tro Barcelona-presidenten.

Ellers kommer altså spillerne til Oslo allerede på torsdag for å trene på Bislett og Ullevaal. Det er visst bare fredagens trening kl 10 på Ullevaal som er åpen for publikum – det vil si 1500 tilskuere som allerede har kjøpt billett.

Vålerenga har solgt rundt 15.000 billetter til kampen, så det vil sikkert bli en haug av store og små som vil kose seg i solen når Messi og kompani viser seg fram.

VPN synes av prinsipp lite om sånne kamper, men samtidig er det jo stas for unge håpefulle. Og for egen regning kan det legges til at det var stort da engelske lag spilte sommerkamper mot norske lag på 70- og 80-tallet. Amen.

Tom Lunds hode

Romerikes Blad, som har utlovet en dusør på 25.000 kroner, skriver om et savnet Tom Lund-hode på Åråsen:

– I de fleste saker uten konkrete spor eller andre ting som kan være med å tilkjennegi hvem som kan stå bak, er vi helt avhengig av tips fra publikum for å komme videre. Foreløpig har det vært veldig stille på tipsfronten, så per nå ser vi ingen oppklaring av denne saken, sier politiførstebetjent ved Lillestrøm politistasjon, Tove Rita Jeppesen.

Samme natt som hodet ble fjernet skal et overvåkingskamera ved Bilia like ved ha fanget opp en mistenkelig kvinne. Denne kvinnen skal senere ha blitt identifisert som avisbudet…

Hvorfor denne saken i det hele tatt får omtale på VPN, er for så vidt en gåte.

Sarpsborg

29. juli fyller Vålerengens Idrettsforening 100 år. Stort program på Oslo Øst hele dagen og kremen på kaka er kampen mot Sarpsborg på Ullevaal kl. 19.00. Enga Tifo oppfordrer alle til å møte litt tidligere enn vanlig til denne kampen. Spesielt på Vestbredden. Møt opp senest 30 minutter før avspark.

Vålerenga i dag

Tja, se Solveig Gulbrandsen spille kamp mot Spania?

Legg igjen en kommentar