Dagboka fredag 28. juni 2013

To dager til tre poeng.  Kom igjen, Enga! Vi fyrer opp på Fyrstikktorget Ølkrana åpner og grillen er varm søndag klokka 12. Karoline Pub & Spiseri og Sjappa inviterer til fredelig forspill før bussen ruller mot det blå landet i øst. Innimellom ølslurkene og kjøttbitene er det bare å forsyne seg med godbitene Sjappa har … Fortsett å lese «Dagboka fredag 28. juni 2013»

To dager til tre poeng.  Kom igjen, Enga!

Vi fyrer opp på Fyrstikktorget
Ølkrana åpner og grillen er varm søndag klokka 12. Karoline Pub & Spiseri og Sjappa inviterer til fredelig forspill før bussen ruller mot det blå landet i øst. Innimellom ølslurkene og kjøttbitene er det bare å forsyne seg med godbitene Sjappa har lagt ut til salg. Detaljene finner du på Facebook-sida til Sjappa
Reka kommer, du kommer og busser er det nok av bare du kjøper billett før søndag så dem veit hvor mange som må bestilles.

 

Fotballklovn
Fotballklovn
Fotballape
Fotballape


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lobo-Tom
I går forsvant hodet på bronsestatuen av Tom Lund. Ingen setter pris på sånt bortsett fra flatskallene som sto for hærverket. Selvfølgelig kommer det reaksjoner i etterkant, men i sin rettferdige harme er det noen som skyter langt over mål og som framstår enda mer lavpannet enn den grovt lobotomerte statuen gjør nå. Ekspertkommentator Ivar Hoffs kommentarer topper lista foreløpig:

– Når jeg hører slikt, blir jeg irritert over at det ikke er dødsstraff i Norge, sier Hoff til Romerikes Blad

Det er ikke vanskelig å være enig i at vandalisme skal straffes, men dødsstraff og trusler om vold og selvtekt? Det er stor forskjell på å barbere seg og å skjære av seg hodet. Skjerp deg, Hoff!

Leder i Kanari-Fansen, Kenneth Kvebek, kaster seg også hodestups uti:

– Man trenger ikke være Sherlock Holmes for å forstå hvem som har gjort dette. Det føyer seg bare inn i rekken av lavpannet oppførsel fra den gjengen. At de skulle synke så lavt hadde jeg aldri trodd. De feirer 100-årsjubileum i år. Det er hundre år med skam, sier Kvebek til TV2 sporten

Dekapitasjonen er politianmeldt. Saken hadde vært oppklart for lenge siden om Kvebek hadde gått til myndighetene med det han så skråsikkert veit.

Lillestrømspiss Fredrik Gulbrandsen er dårlig på headinger, men veit alt om sleivspark:

– Det er sånn Vålerenga opptrer, sier Gulbrandsen til Nettavisen.

Farlig provokasjon
I dag er det 99 år siden skuddet i Sarajevo som førte til en krig ingen i utgangspunktet ville ha. Fullt så alvorlig er ikke denne hodeløse gjerningen selv om det er nære på:

– Sett i lys av dagens nettaviser og radiokanaler skulle man tro tredje verdenskrig var brutt ut, skriver talsmann Kjellsen på Klanens sider

Politisk redaktør i Romerikes Blad, Lars MJ Hansen, blogger om den spente situasjonen. Bloggen Farlig provokasjon er lesverdig nok med aktuell historikk fra den blå-gule supporterkrigen. Selvfølgelig benytter redaktøren sjansen til å helle bensin på bålet, det kunne han latt være fordi det ødelegger den prisverdige hensikten med innlegget, «Fotball er glede»:

… for å kneble mulig tribunevold i startfasen og understreke at fotballkamper er idrettsopplevelser for hele familien som ikke skal ødelegges av noen få utskudd. Det er nå større grunn enn noensinne til å oppfordre alle som er glad i fotball til å slutte opp om arrangementet på Torvet i Lillestrøm søndag klokka 13 og være med på supportertoget opp til Åråsen en time seinere. Det er den beste måten å svare på provokasjonen på; ikke gjengjeldelse, men med de gode verdiene som Lillestrøm og fotballen hviler på.

Litt hallelujah og we-shall-overcome fakter detta her, men Lillestrøm er vel ikke helt aleine om å stå for gode verdier, eller … ?

 

Boka bak overvåkningsfilmen
Boka bak overvåkningskameraet

Trist som faen
Skarprettingssaken har rystet samfunnet rundt jernbanestasjonen, vi må helt tilbake til supersupporteren Majas tragiske død og gledelige gjenoppståelse fra dødsriket for å finne tilsvarende følelser som det som har herjet denne delen av Bygde-Norge det siste døgnet.

Vi ønsker lykke til i jakten på toppetasjen til Tom Lund-statuen, men som det heter i ordtaket: «Tomt hode er lett å bære», så gjerningsmannen kan ha kommet langt.

Selv ikke gulsvarte kålhoder, kan forvente at de skal få gjerningsmannens hode servert på et sølvfat.

Trøsten får være at statuen slik den ser ut nå muligens ikke likner Tom Lund, men bønda kan glede seg over at den i hvert fall ser ut som en tro kopi av Espen Søgård, og det er da noe…

Vålerenga i dag
Glem pyro! Pugg sanger! Lad opp!

Legg igjen en kommentar