Dagboka torsdag 27. juni 2013

Ullevaal Stadion i fjerde runde var et trist syn, men det vi så i Lillestrøm var verre Hodeløst Begrepet fotballidioter fikk plutselig en ny mening. Noen født med skjærebrenner i stedet for hjerne har i nattens mulm og mørke klart å vanære supporterne i Vålerenga. Hærverket mot Tom Lund-statuen er helt hinsides det vi forbinder … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 27. juni 2013»

Ullevaal Stadion i fjerde runde var et trist syn, men det vi så i Lillestrøm var verre

Hodeløst
Begrepet fotballidioter fikk plutselig en ny mening. Noen født med skjærebrenner i stedet for hjerne har i nattens mulm og mørke klart å vanære supporterne i Vålerenga. Hærverket mot Tom Lund-statuen er helt hinsides det vi forbinder med stønt og rivalisering. Den eneste måten å rette opp litt av vandalismen på, er å følge klansmann Kjellsens oppfordring:

– Her er det bare å krype til korset og be om unnskyldning. Lever tilbake hodet og betal reparasjonene, slik at man kan få hengt på Felleskjøpsdressen igjen.

Les også:
Klanen støtter ikke halshogging (klanen.no)
Klanen: – Dette er lavmål (aftenposten.no)

Hendelsen er selvsagt langt under lavmål og vel så det, men talsmannens lakoniske kommentarer i Aftenposten står til terningkast 6

Blått Åråsen
Det er drøyt 200 blå trøyer igjen og snart bare 700 billetter igjen til bortefeltet på Åråsen søndag. Så det er bare å løpe og kjøpe fort som faen, søndag kan det være for seint. Men uansett skal du til Sjappa søndag også.

Supersalg fra klokka 11 til 1330, og Sjappa og Karoline Pub & Spiseri inviterer til blått vorspiel på Fyrstikktorget.

Les også: Vi varmer opp til Blått Åråsen (Sjappe-Facebook)

Kranene åpner og grillen er varm klokka 12. Rekdal holder tale og greier! Kom!

Fruktfatet som forsvant
Bare blåbær på Ullevaal i går. Sånn er det når gjæra eplesaft går til pæra på bygdetullinger som vil spise kirsebær med de store.

– Det er surt og bittert å ryka ut av cupen etter å ha spelt ein bortekamp som dette. Marginane var ikkje på vår side i dag, seier Azar Karadas til Sogn Avis

Ja, han hadde ikke marginene på sin side han som skapte dømmekrafta og virkelighetsoppfatningen til Karadas. Stort likere er ikke dette:

– Me viser igjen at me er eit godt fotballag, som kan slå alle, seier sogndaltrener Olsson til den same avisa.

Selv ikke saftpressa til Lerum kunne knust cupdrømmene til Azar & Co flatere enn det Vålerenga klarte i går. Alt var gjort klart til kvartfinalefest i «verdas einaste Tippeliga-bygd», nå må avbestillingene sendes ut. Stakkars Tone Damli Aaberge som elskar kvartfinalar. Stakkars Liv Signe Navarsete som har vore oppe heile natta og ikkje veit ka mafiosoboss Yngve Hallén prata om når han ikkje klara å bruka maktmidla sine te å få omstøtt resultatet. Stakkars alt innavl nedsylta i brakkvannet inst i verdas lengste Tippeliga-fjord.

Takk for at vi snøyt dere for festen!

Kvartfinale
Kampen mot RBK på Lerkendal er berammet til søndag 18. august klokka 18. Det var NRK 1 som satte foten ned mot lørdagskamp og muligheter for et større bortepublikum. Takk skal dere faen meg ha, det er takka for å betale lisens

En kommentar til «Dagboka torsdag 27. juni 2013»

Legg igjen en kommentar