Dagboka mandag 17. juni 2013

Det nærmer seg slutten av denne fordømte fotballferien. Det er riktignok moro at U21-gutta med rikelig med engarelasjoner tar bronsemedaljer i Europas ypperste selskap, men det er jo ikke Vålerenga uansett hvordan du snur og vender på det. På lørdag er det klart for kamp igjen, når årets store skuffelse, Molde, kommer på bybesøk. Damene … Fortsett å lese «Dagboka mandag 17. juni 2013»

Det nærmer seg slutten av denne fordømte fotballferien. Det er riktignok moro at U21-gutta med rikelig med engarelasjoner tar bronsemedaljer i Europas ypperste selskap, men det er jo ikke Vålerenga uansett hvordan du snur og vender på det. På lørdag er det klart for kamp igjen, når årets store skuffelse, Molde, kommer på bybesøk.

Damene leka med Klepp!

Klepp er mer enn et redskap til å dra laksen opp av elva med, men ikke veldig mye mer. Det viste engadamene på lørdag da de grisepissa på Klepp. Det betyr at damene på sine to siste obligatoriske kamper står med 15-1 i målforskjell. Det høres ut som god gammaldags samba i dagbokas ører! I ørene på klepp og Raufoss suser det fortsatt, som det skal dagene etter å ha godt på en skikkelig knock out.

Rekruttene tilbake på vinnersporet

Dagboka var litt skuffa etter at rekruttene etter å ha åpna med bare seiere gikk på to strake tap, vel de magre dagene er over. Et svært ungt rekruttlag satte Moss på plass med 2-1 borte på Melløs. En sterk prestasjon mot et mosselag som allerede begynner å bli smådesperate i sin poengnød, der de ligger og kaver i bunnen av tabellen med Birkebeineren og superhelten Håvard Lundes fortapte Nesodden.

Treningskamp mot Raufoss

Denne uken er Bingen på Valle stengt, da man ønsker å få gresset der i bedre form. Spillerne trener derfor på gress i Asker denne uken og i morgen møter vi Raufoss i Raufoss kl. 18, også det på gress. Etter forrige ukes treningskamp mot tippeligamotstand så er det trolig avslutningstrening som er prioritert denne uken når vi møter motstand som er på nivå med rekruttene våre. Uansett blir det sikkert en morsom opplevelse for de som tar turen opp til Raufoss.

Vålerenga i dag

Kjøpe NAFs veibok! Dagens store spørsmål er: Hvor faen er Raufoss?

Legg igjen en kommentar