Dagboka torsdag 13. juni 2013

Du kan bare sitte rolig og puste med magan, det skjer ikke fryktelig mye i Vålerengas univers om dagen bortsett fra damenes overlegne seier i går. Så for å få tiden til å gå gir vi deg billettinformasjon og informasjon om hva som skjer når bønda flytter til byen og får naboer. 9-0 mot Raufoss … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 13. juni 2013»

Du kan bare sitte rolig og puste med magan, det skjer ikke fryktelig mye i Vålerengas univers om dagen bortsett fra damenes overlegne seier i går. Så for å få tiden til å gå gir vi deg billettinformasjon og informasjon om hva som skjer når bønda flytter til byen og får naboer.

9-0 mot Raufoss

Toppserien og damene henger liksom litt etter Tippeligaen og herrene på alle områder. Først i går fikk Vålerengas damer sin første cupkamp og da har man ikke kommet lenger enn til andre runde. Motstander var Raufoss og våre damer var ikke tilfredsstilt før de hadde hamra ballen 9 ganger inn i motstanderens mål.

Dagboka er litt skuffa over resultatet. Etter 45 minutters spill lyste måltavla 7-0, at det da ikke ender tosifra er ikke til å fatte.

Uansett er vi videre til tredje runde og klare for alt som kommer vår vei.

Billetter mot Sogndal

Mens damenes cup knapt har starta er herrene allerede kommet til Ullevaal. Kampen i fjerde runde går onsdag 26. juni klokka 18:00. Vålerenga har bedre sosial profil enn Asker og synes en plass på landslagsarenaen ikke trenger å koste mer enn 100 spenn. Vel og merke om du er voksen og medlem av klubben eller Klanen. Er du unge slipper du unna med 50 mens de som er voksne uten noen form for medlemskap subsidierer oss andre og punger gladelig ut med 150 spenn.

Om du synes denne informasjonen var lite strukturert anbefaler vi klubbens sider. De forteller deg også at du kan kjøpe billettene i Sjappa og på Billettservice, en informasjon VPN unnlater å ta med.

Folkefest på Fyrstikktorget

Sjappa har med flyttinga til Fyret fått naboer som ikke bare er multinasjonale selskaper som kun tenker på egen tilværelse. Det gjør det mulig for Sjappa å invitere til folkefest på Fyrstikktorget sammen med Karoline Pub & Spiseri. Anledningen er bortekampen mot Lillestrøm som trenger et skikkelig vorspiel. Dette tar handelsstanden på Fyret på alvor og kan love Megatilbud (?), Rønsen (?), Rekdal (!) og øl (!).

Lurer du på mer kan du bli oppdatert her.

Når vi først har nevnt Sjappa får vi si B. Det er solgt omlag 300 billetter til kampen på Blått Åråsen og noen hundre trøyer. Dette er en dag du ikke vil gå glipp av så du får få ut finger’n. Dessuten holdes det stengt på mandager til og med 22. juli. Langhelg hver uke er fett, vi ønsker oss jobb i Sjappa. Men vil ikke jobbe lørdager. Eller helg. Men vi er veldig hyppe på mandagsfri!

Bønder i by’n

Morten Stokstad, mannen med botoxleppene og overflod av tenner, inviterte noen av landslagspillerne hjem til seg på nachspiel. Der gikk det i alkoholholdig drikke og Jahn Teigens «Optimist» i de lyse morgentimer. Problemet er bare at fiskeleppa har valgt å bosette seg på Grünerløkka og han har derfor fått naboer som bor nærmere enn 2 kilometer i luftlinje og naboer som ikke går på landbrukssubsidier, men har en jobb å gå til. Det hele ble kontant avslutta av lovens lange.

Til sitt forsvar sier de involverte at det er helt normalt at politiet kommer på besøk når naboene ikke er høflige og banker på med henstilling om å ta livet litt rolig. Naboene på sin side sier de ikke var i stand til å oppnå kontakt på grunn av lydnivået. Uansett vil folk som er vant med å ha naboer selv skjønne at de ikke bare kan dundre i vei som de selv ønsker, de trenger hverken politiet eller andre til å minne dem på det.

Legg igjen en kommentar