Dagboka onsdag 12. juni 2013

A-laget har treningsleir på Norges sydligste fastlandspunkt. Krefter rundt Vålerenga inviterer til hyttetur – uten hytte – ved Tonevann i Østmarka. Damelaget spiller NM-kamp i kveld kl 18. A-laget busset altså til Lindesnes i går kveld. Der skal det gjennomføres treningsøkter, treningskamp mot Sandnes Ulf og det skal pleies sosiale bånd i troppen. – Det … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 12. juni 2013»

A-laget har treningsleir på Norges sydligste fastlandspunkt. Krefter rundt Vålerenga inviterer til hyttetur – uten hytte – ved Tonevann i Østmarka. Damelaget spiller NM-kamp i kveld kl 18.

A-laget busset altså til Lindesnes i går kveld. Der skal det gjennomføres treningsøkter, treningskamp mot Sandnes Ulf og det skal pleies sosiale bånd i troppen.

– Det handler om samhold, miljø og trene på gress, sier Kjetil Rekdal til klubbens sider.

Tonevann

VPN har mottatt informasjonsskriv fra Entra Eiendom om at i forbindelse med 100-årsjubileet til Vålerenga arrangeres det den 15. juni en tur til hyttetomta der det aldri ble noen hytte. I brevet står det videre:

«Gode krefter i Klubben, Klanen, Historielaget og Aldermannsligaen står sammen om å organisere en dag ved tomta ved Tonevenn – den vakre perla som er et strålende symbol på Vålerenga.

Mange har sikkert hørt om hyttetomta Vålerenga har i Østmarka. Med en perfekt beliggenhet ved Tonevann, nesten på grensa til naturreservatet, er det en stille perle. Tomta betyr i realiteten ingen verdens ting i dag, men du verden hvor godt den symboliserer klubben vår – surr og rot medførte at fagre drømmer endte ut i absolutt ingenting. Kun en tomt som alle med vålerengahjerte bør kjenne til, og ha sett».

Så vil du være med, heng på.

NM for damer

Vålerenga får i kveld klokken 18.00 besøk av Raufoss i 2. runde i NM for damer. Topplagene går rett inn i 2. runde, og Raufoss fra 2. divisjon skal få spise kirsebær med de store. Normalt sett bør dette gå ganske så greit.

Vålerenga-teater

I kveld er det åpent for publikum som er nysgjerrig på VIF-historier. Hvis du møter opp klokken 18 nedenfor Vålerenga kirke kan du se og høre Akerselva kultur- og teaterlag som spiller ut kjente og ukjente historier fra VIF. Det koster penger, så er det nevnt, og det er også forestillinger torsdag og fredag.

Vålerenga-landslag

Det har vært mange landskamper den siste tiden. Christian Grindheim spilte hele kampen mot Makedonia i går, mens Gudmund Taksdal Kongshavn er den eneste i U21-troppen som ikke har spilt i EM ennå. I tillegg kryr det av tidligere Vålerenga-spillere i de to troppene: Ardian Gashi, Kjetil Wæhler, Stefan Strandberg, Joshua King, Håvard Nielsen og Harmeet Singh.

På papiret ser det ut som et godt lag. Men hadde det blitt bra hvis vi hadde fått på dem Vålerenga-trøyer i dag? Det er trist å si det, men jeg er ikke sikker på det.

Vålerenga i dag

Hvorfor ikke se Vålerenga-damene rulle over Raufoss kl 18 i stedet for å se Spania – Nederland i U21-EM, eventuelt gå til Sjappa og kjøpe en damepique eller dametopp og se hvordan dama ser ut i bare den?

Legg igjen en kommentar