Dagboka torsdag 23. mai 2013

Hode- og flomskader, målfest og ferieplaner. Lite skrik, men mye ull i dagboka denne nestsiste torsdagen i mai En Mur i Norge Brenner det et blått lys for André Muri? Blir det i det hele tatt mere fotballspill i blå drakt? Er karrieren over? Vi tror det, men ikke i den forstand at det er … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 23. mai 2013»

Hode- og flomskader, målfest og ferieplaner. Lite skrik, men mye ull i dagboka denne nestsiste torsdagen i mai

En Mur i Norge
Brenner det et blått lys for André Muri? Blir det i det hele tatt mere fotballspill i blå drakt? Er karrieren over? Vi tror det, men ikke i den forstand at det er helt slutt, men fotballtida på toppnivå i Vålerengas førsteellever er forbi. Vi har sett det siden smellen på Åråsen i fjor, det har hangla og mangla litt. Litt tammere i duellene, redd for å trø til for fullt. Vi har sett den lille sprekken i Muren, og i Sarpsborg smalt det igjen. Ikke i nærheten av det som skjedde i fjor, men likevel. Ute av spill mot RBK til helga og sikkert også mot Asker onsdag. Så er det bare å håpe at fotballferien vil gjøre Muri tilstrekkelig godt til å gjøre våre ord til skamme. God bedring, André!

Les også: – Alt skal være ved normalen før jeg trener igjen (TV2 Sporten)

5-0 og tabelltopp
Rekruttene lekte med Nesodden i Vallhall i går. Ghayas Zahid, Aaron Samuel, Fitim Kastrai og Shåresh Ahmadi skåra, sistnevnte putta to. Målfesten ser du på dittOslo.no

Les også: Syv strake seire og tabelltopp (VIF-fotball.no)

Bohemen Live
Som dere har sett har VPN vært representert med forskjellige folk i de fleste sendingene fra Bohemen. Felles for våre folk foran kamera er at de er fullstendig uten ryggrad og bukker under for gruppepress som stein bukker under i vann. Noen misliker kanskje dette, men VPN gjør det klinkende klart at egne meninger er for bønder. Vi er opptatt av  samholdet i byen og da må egne meninger og tanker vike for fellesskapet.

Bohemen Live 22.mai ser du her

Flomskader
I anledning flommen på Østlandet skygget dagbokmannen banen og flyktet til et ikke fullt så vått Vestland. Men Nordfjord er slett ikke uberørt av vannmassene. På jordet utafor hotellet ser jeg noen tuskne søyer i ferd med å tørke opp. Sauer er som kjent ikke vanntette, de har hull både foran og bak, og så har de en diger floke ull mellom disse knutepunktene. Og ull krymper. De stakkars søyene har nå krympa til ukjennelige og lite hensiktsmessige dimensjoner. Sauepulerne fortviler, men det går nok bra om de skaffer seg litt mindre slagstøvler.

Fotball- og VPN-ferie
Bortsett fra en cup-kamp, forhåpentligvis to, tar Vålerenga pause i tre uker etter å ha banka dansker på Ullevaal. Det har VPN muligens tenkt å gjøre også, ikke banke dansker, men legge seg på rygg og la det stå til uten daglige dagbøker, men sikkert med ett og annet perverst reisebrev eller annet vås uten Vålerenga-relevans. Noe blir det, men vi veit ikke helt hva, så ikke glem å se etter. Mer uklar info om mulig VPN-ferie kommer.

Vålerenga i dag
Kjøpe billetter i Sjappa. I første omgang kun for medlemmer av klubb og Klan.
Asker–Vålerenga onsdag og Lillestrøm–Vålerenga 30. juni

Legg igjen en kommentar