Dagboka 24. mai 2013

Alt tyder på at Lars Bohinen lider under massiv sexuell frustrasjon om vi skal dømme ut fra hans aktivitet på twitter. Det har derimot ingen i Vålerenga, vi får sex i morgen alle sammen. 3 poeng til damen, 3 poeng til herrene. Lett. Lars sitt demensrør Vålerenga møter som kjent Asker i cupen. Asker synes … Fortsett å lese «Dagboka 24. mai 2013»

Alt tyder på at Lars Bohinen lider under massiv sexuell frustrasjon om vi skal dømme ut fra hans aktivitet på twitter. Det har derimot ingen i Vålerenga, vi får sex i morgen alle sammen. 3 poeng til damen, 3 poeng til herrene. Lett.

Lars sitt demensrør
Vålerenga møter som kjent Asker i cupen. Asker synes det er helt ryddig å kreve 150 spenn i inngangspenger siden de trenger gjerder, toaletter og securitasvakter i følge Budstikka
Joda, det er aktverdig nok. Samtidig vet vi at småklubber som er godt likt i lokalsamfunnet får hjelp av både bedrifter og privatpersoner. Dette gjelder logistikk og infrastruktur så vel som vakthold og sikring.

Ting stiller seg tydeligvis annerledes i Asker. Hvorfor er klubben så dårlig likt? Har Lars deltatt på et julebord for mye?

Uansett benyttet Bohinen anledningen til å gjøre seg usmakelig på twitter. Argumentasjonen gikk i hytt og pine og å gjengi alt her ville medført kollektivt selvmord, noe VPN ikke kan ta ansvar for. Men vi tar et par høydepunkt fra Bohinen sin argumentasjon, med tilsvar:
Lars: Det må være dårlig stilt med Klanen når de ikke gidder å betale 150 kroner for å se heltene sine.
VPN: Her ville det vært fristende og spurt om Bohinen har sett Vålerenga i år, men det lar vi være. Vi betaler normalt mer enn 150 kroner. Mye mer. Vi skal tross alt på tur også. Spørsmålet er hva en får for 150 kroner. Garanti for å se banen får en i hvert fall ikke.
Lars: Klanen synes det er kjipt med 150 kroner mot Asker men helt greit å betale 850 mot Barcelona.
VPN: Hør på deg sjæl, hvem er det du sammenligner deg med? Dessuten er det ikke mange Vålerengasupportere som går på showkampene, de er for andre enn oss.

Så smeller Bohinen til tidenes innrømmelse:
[tweet https://twitter.com/TV2Lars/status/337648457588285440]
Høyrisikokamp. Er Lars bekymra for å møte fortida I form av fruentimmer og deres forsmådde kjærester, samboere og ektemenn? Bare å ta det med ro, det går seg nok til.

Fornuften seiret
Heldigvis sitter det voksne, reflekterte mennesker i styre og stell på bygda. Det ble enighet om å redusere kampbillett for stående supportere til 100 kroner. Fremdeles et stykke unna de 50 akseptable kronene, men Dagboka honorerer Klanen for god jobb.

Damekamp før Rosenborg
Damene har så langt 1 seier, 3 uavgjort og 3 tap. Det gir 6 poeng og 9. plass på tabellen. Vi skal være så ærlige å si det er noe svakere enn forventet og enda svakere enn hva vi håpet på.

Lørdag skal derimot kjerringa reises. Tabellnabo Amazon Grimstad kommer med sine stusselige 5 poeng til Vallhall klokka 15:00.
Har du sesongkort, eller gyldig billett til kampen mot Rosenborg, kommer du gratis inn. Smak på det, gratis! To kamper for prisen av en er en annen måte å se det på.

Vakkert.

Selvsagt rekker du Ullevaal, banen går rett fra Helsfyr. Ingen problem.

Om kampen sier trener Cecilie følgende til klubbens sider:

– Vi forbereder oss igjen på en tøff og jevn kamp, men går selvfølgelig for seier.

Selvsagt, stemmer vi i.

Trøndere på tokt
Laget med juksende dansker, bøtter av røde kort, få scorete mål, spillere som sutrer på enhver dommeravgjørelse og til tross for alt dette leder NFF sin FairPlay-ranking kommer til Oslo. Vi prater altså om Rosenborg, forbundets yndlinger.

Normalt belemres Oslo av ufattelig mange og slitsomme trøndere når disse kampene spilles. Lunt vårvær og lørdagskamp har holdt store deler av VPN-redaksjonen søvnløse, vi har fryktet noe tilnærmet en cupfinalehelg i våre lunge og behagelige gater.

Heldigvis kom flommen.

Veinettet mellom Trondheim og Oslo er fullstendig avstengt, om du ikke har båt. Utsikter for drøye omveier for landveisfarere kan gjøre at mange trøndere dropper turen. Vi håper det.

Kampen forventer vi et Vålerenga som smiler. Har det trivelig sammen. Kjemper og vinner til slutt.

Så enkelt.

Muri på nett
dittOslo.no, vårt førstevalg i nyhetslektyre, har invitert Muri til nettmøte i dag 13:00. Det betyr at du kan sende spørsmål og Muri svarer. Vi lurer mest på om svara bare blir surr, eller om hodet hans er i ferd med å komme på plass.

Vi har alle registrert at vår forsvarsbauta ikke har vært helt seg selv siden smellen på Åråsen. I Donald er det gjerne slik at når folk får en kakk i nøtta og blir surrete får de en ny kakk i nøtta og blir seg selv igjen.

Vi håper dette gjelder Muri også.

Vålerenga i dag:
– Først og fremst må du få med deg Bohemen Live, et av de få programmene som bare blir bedre.
– Øl må du ha, det er fredag. Bohemen og Vertshuset er dine venner!
– Piss på en trønder om han har trosset vannmassene.

3 kommentarer til «Dagboka 24. mai 2013»

Legg igjen en kommentar