Dagboka mandag 20. mai 2013

Tre poeng er alltid deilig, men nordlendinger som går bananas er selve glasuren på poengkaka. At måltjuven Berre leverer overrasker ingen, at Muri putter er mer sjokkerende. Hittil i år har det sett ut som han har jogga opp i feltet på dødballer, mest for løpeturen. Kampfiksing og sutring Det er alltid sånn, er trygda … Fortsett å lese «Dagboka mandag 20. mai 2013»

Tre poeng er alltid deilig, men nordlendinger som går bananas er selve glasuren på poengkaka. At måltjuven Berre leverer overrasker ingen, at Muri putter er mer sjokkerende. Hittil i år har det sett ut som han har jogga opp i feltet på dødballer, mest for løpeturen.

Kampfiksing og sutring

Det er alltid sånn, er trygda forsinka, er havet svart, mister de OL, får de unger, eller uansett faen hva det måtte være. Selv er de uten ansvar, alt skyldes en sammensvergelse med utspring fra hovedstaden. Slik var det denne gangen også, Vålerenga løper rundt Tromsø i begynnelsen av kampen og Morten Berre putter 1-0 fra rundt straffemerket etter lekkert angrepsspill. Tromsø går helt av skaftet da Grindheim litt senere får et innlegg i hånda fra et par meters hold, det dempes ikke da Vålerenga snytes for straffe senere i kampen.

Nei, to feil gjør ikke at alt er ok, men det er jo greit å ta med i bildet at begge lag snytes for straffespark. Dere skaper en del sjanser, men vi har Gudmund, det å ha en god keeper er godt innafor regelverket.

At Svein Erik Edvardsen er dårlig er ingen nyhet, men at noen skulle betale han for å være dårlig er en like absurd tanke som å betale en nordlending for å være sutrete og lat. Edvardsen trenger ikke ytre motivasjon for å dømme dårlig, det er en medfødt gave han har.

Kjøre sutrelendinger, dere taper, og dere taper fordi dere mangler både evner og innsats!

Berre og Muri

Det gikk over en sesong før Muri fikk ballen i mål igjen. Endelig og faen meg på tide, en av ligaens bedre hodespillere bør putte 3-5 mål i sesongen på dødballer. Dagboka forventer et veddemål mellom Simon Larsen og Muri om hvem som putter mest denne sesongen, Rekdal bør fastsaette taperens straff og kunngjøre på vif-fotball.no. Bruk gjerne kommentarfeltet til å gi sjefen ideer til å straffe den minst farlige langvokste etter sesongen.

En som ikke trenger verken veddemål, eller straff for å levere, er Morten Berre. Nå er 37-åringen oppe i mål i 18 tippeligasesonger på rad! Intet mindre enn imponerende!

Junior videre i NM

Juniorlaget fortsetter å imponere. Ikke bare er det stort sett juniorer som spiller på rekruttlaget som står med 6 strake seire, i tillegg herjer de i toppen av interkrets og dunka Fjellhamar ut av cupen med 10-0 borte på søndag. Det er bare å ta av seg hatten. Andrelaget i andredivisjon dunka Kjelsås 2-1 lørdag, etter en kamp som tross seieren beskrives som svak på klubbens offisielle sider. Her er det bare til å glede seg til fortsettelsen med vår herlige juniorgruppe. For de som savner Riki Alba, så kan det fortelles at han var tilbake på junior, etter skade, i kampen mot Fjellhamar.

Damelaget

Vi møter i dag gode Medkila borte i Harstad. Det er en viktig kamp for damelaget, med seier så har vi heng oppover på tabellen i forhold til topp 4, med tap blir avstanden oppover veldig stor. Medkila har 9 poeng, med seier i dag har vi 8.

Kampen mot Sarpsborg 08

Hvor jævlig deilig hadde det vært med to på rad. La oss legge litt avstand tilbake til laga bak oss på tabellen og langsomt spise seg inn på toppen igjen. Vi er så jævlig vant til at vi taper denne type kamper som denne mot Sarpsborg. Vi er favoritter, har det beste laget på papiret og en seier ville skapt ro og håp, da kommer det som regel et tap! Vi krysser fingra for at Rekdal har en plan og at vi demmer opp for Brian Deans hardkjempende mannskap.

Vålerenga i dag

Følge damekampen på face!

Legg igjen en kommentar