Dagboka tirsdag 7. mai 2013

På dette hvileskjæret av en mai-dag har vi disse hovedoppslagene: Er lik Enga på likstrå – gravøl i juni Andrelaget har noe på gang, men Vålerenga 48+ må skjerpe seg Barnetog uten Vålerenga =Enga, farvel ! Vi kommer til å savne blekka. Mikkel Ildsjels pressemelding har ikke nådd lenger ut enn til klanen.no, men om … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 7. mai 2013»

På dette hvileskjæret av en mai-dag har vi disse hovedoppslagene:

  • Er lik Enga på likstrå – gravøl i juni
  • Andrelaget har noe på gang, men Vålerenga 48+ må skjerpe seg
  • Barnetog uten Vålerenga

=Enga, farvel !
Vi kommer til å savne blekka. Mikkel Ildsjels pressemelding har ikke nådd lenger ut enn til klanen.no, men om sportsjournalistene tar jobben sin alvorlig får vi forhåpentligvis spredd det triste budskapet også i riksdekkende medier.

Vålerengas siste fanzine holdt koken fra 2008 og kom ut med elleve utgaver. Nå er det slutt. Men for dere der ute som måtte ha krav i dødsboet, er det ikke over. Ta kontakt med erlikenga@gmail.com eller la det være.

Det har ikke lykkes VPN å komme i kontakt med Mikkel for en siste kommentar i denne tunge stunden, men mens dere venter på den kan dere jo lese
=Enga: Takk for alt  på klanen.no et par ganger. Snufs.

Men litt gøy blir det i sorgen: Gravøl kommer! Det blir et eller annet sted i juni og er åpent for alle dere der ute som veit hvem dere er.

Vålerenga 2 – Drøbak 4-2
Det var ikke Hirschfelds skyld at rekruttene forble ubeseirete og tok sin fjerde seier på rad. Lars spilte seg faktisk enda litt lenger vekk fra førstelaget mens kampens store spiller og tremålsskårer, Chuma Anene, for alvor banker på døra til Kjetil Rekdals startoppstilling. Alt dette i følge landets nye radiofantomer, Frank og Rune, som for øvrig parkerer de buljongpara CMore og TV2 dytter inn i sine kommentatorbokser. Men vi er veldig i stuss om vi skal juble eller gråte over at dittOslo.no sender andrelagsfotball på TV, for sånt skal stuereine supportere være i mot fordi fjernsynet trekker folk vekk fra tribunene. Men sånn innerst inne syns vi det er jævla bra å slippe å ta turen til Vallhall, men ikke si det til noen.

Vålerenga 48+ – Gjelleråsen 4-2
Ingen TV-overføring. Nå må dittOslo.no skjerpe seg. Målgruppa her har jo ikke muligheter til å komme seg på kamp for egen maskin når gåstolene er på service eller hjemmehjelpen avspaserer. Vi sitter stuck i egen stue og må ta det som god fisk at Vålerengas eldre spilte gnistrende selv om sannheten skulle være stikk motsatt. Og det var den. Vi har nemlig fått snusen i at VPNs redaktør, proffen, kom på skåringslista. Det kan ikke bety annet enn at nivået må være skrekkelig.

Vålerenga nektet adgang i 17. mai toget
Lederen av 17.mai-komiteen har nektet A-laget å gå i 17.maitoget. Dette er et barnetog, vi har ikke borgertog i Oslo slik som bønda i landsbyene utabys. Der ute, i Trondheim eller Bergen eller hva det nå heter, er det for få unger til å fylle opp et tog så barnas helter fra Brann og RBK (stakkars barn) får derfor lov å vandre gatelangs og vinke til ordførerne sine, mens Vålerenga-spillerne ikke får lov til å vinke til Kongen, men han har de hilst på så ofte før at det ikke gjør så mye. Dessuten er ikke A-laget godt nok trent til utmarsj dagen etter kamp.

Gjennom tidene er det mange andre grupperinger som har prøvd seg, men fått avslag sier søttendemai-sjefen, gjør man et unntak nå blir det urettferdig overfor de andre.

Ja, det gjelds å være prinsippfast. Gir man Vålerenga lillefinger’n nå følger hele fotballfamilien med NFF i spissen neste år. Og Lyn.

Les også: 17. mai-komiteen setter ned foten (nrk.no)

Bohemen Live
I dag spiller dittOslo inn morgendagens episode av Bohemen Live. Pål Breen, Svein Graff, Kjell Henning og Kjellsen stiller. Følg med på dittOslo.no en eller annen gang i morgen formiddag.

Vålerenga i dag
Dagboka er lest. Resten av moroa må du finne på sjæl.

Legg igjen en kommentar