Vålerenga – Kolbotn lørdag kl. 15

Damelaget har første hjemmekamp mot Kolbotn i Valhall nå på lørdag kl. 15.00. Vi ser av aktiviteten på sosiale medier at interessen rundt damelaget vårt bare øker og på litt sikt er nok Vålerengas inntog i Toppserien det som vil være med på å gjøre damefotballen enda mer attraktiv i Norge. Etter 2-0 tap i … Fortsett å lese «Vålerenga – Kolbotn lørdag kl. 15»

Damelaget har første hjemmekamp mot Kolbotn i Valhall nå på lørdag kl. 15.00. Vi ser av aktiviteten på sosiale medier at interessen rundt damelaget vårt bare øker og på litt sikt er nok Vålerengas inntog i Toppserien det som vil være med på å gjøre damefotballen enda mer attraktiv i Norge. Etter 2-0 tap i Trondheim er vi keene på å revansjere oss mot kolbotn!

Vålerenga 2013

Etter å ha havnet midt på tabellen i debutsesongen har vi styrket laget foran det som ofte kalles den vanskelige andresesongen etter et opprykk. I tillegg til noen av landets største profiler i Solveig Gulbrandsen og fotballguden Tina Wulf, har vi i år spillere i fleng på de forskjellige landslaga våre.

Vi har fått inn Kristin «Krickan» Carlsson som byr på lange saltoinnkast, vi har dødballfoten til Tina Wulf, vi har aggressiviteten til Becky og vi har Solveig Gulbrandsen, norsk fotballs kanskje største spiller de siste 15 årene, i perioder vurdert å være verdens beste kvinnelige fotballspiller. I tillegg har vi treneren Cecilie Berg-Hansen som nyter stor tillit både i spillergruppa og apparatet rundt laget. Hun har allerede vist at hun har løftet dette laget mange hakk fra forsesongen i fjor og vi spilte faktisk jevnt mot topplagene utover i sesongen.

 

Kampen mot Kolbotn

Kolbotn var norsk kvinnefotballs Rosenborg, de er i ferd med å bli kvinnefotballens Hønefoss, og har hatt en noe dalende kurve de siste årene.  Fra å ha vært suverene må de nå se nordover og se at det er lag som Røa, Stabæk og møkk fra stasjonsbyen som dominerer.  Vålerenga er i ferd med å komme opp i det sjiktet og VPN forventer faktisk at Vålerenga melder seg på i medaljekampen allerede i år.

Det er viktig at jentene tar tre poeng hjemme mot Kolbotn slik at vi henger med fra starten av sesongen og slipper en midt på treet sesong, der spenninga ligger i om vi blir nummer 7 eller 8. Damelaget har i hvert fall alle forutsetninger til å hevde seg i toppen og profilene til at du vil la deg underholde og trives på damekamper.

 

Møt opp!

Gjør som mer enn 700 andre, bli med og hold deg oppdatert i facebookgruppen til damelaget og kom på kampen mot Kolbotn på lørdag! Avspark i VALLHALL KL. 15.00!

Legg igjen en kommentar