Dagboka tirsdag 16. april 2013

Frykt er stikkordet i dag, men frykt for Frigg er fryktelig useriøst I følge Wikipedia er angst vanligvis en normal reaksjon. Den kan hjelpe en person til å håndtere en utfordring ved å motivere til handling. I følge AaFK er det skummelt. Men Vålerenga-spillerne syns ikke Reka er skummel i det hele tatt, bare strukturert … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 16. april 2013»

Frykt er stikkordet i dag, men frykt for Frigg er fryktelig useriøst

I følge Wikipedia er angst vanligvis en normal reaksjon. Den kan hjelpe en person til å håndtere en utfordring ved å motivere til handling. I følge AaFK er det skummelt. Men Vålerenga-spillerne syns ikke Reka er skummel i det hele tatt, bare strukturert og tydelig.

Alistair_Maclean_–_Fear_is_the_KeyFryktkultur
Kjetil Rekdal, ikke i klasse med Stalin eller Idi Amin, men likevel. Frykten er hans våpen. Med høye skuldre og redsel i blikket blei Aalesund-spillerne presset til å hente to cupgull og europaspill tre år på rad, helt mot sin vilje. Sånn forstår vi Aalesund-kaptein Jonatan Tollås Nation som har matet pressekorpset med innsidestoff fra Rekas skrekkvelde i AaFK.

Rekdal svarer med å be AaFK prate mer om seg selv og ikke bare om andre hver gang de vil ha oppmerksomhet i media. Med andre ord: Hold kjeft bønder.

Kaptein Jonatan utdyper i VG:

– Det jeg sa hadde ingenting med fotball å gjøre, men med personlighet. Det var ikke negativt vinklet mot noen. Jeg prøver ikke å fremstille at alt er rosenrødt nå, og at det var et helvete i fjor

Da er det bare å vente på at pressen tar tak i dette, noe de ikke gjør, for overskriften «- Lite rosenrødt i AaFK» passer ikke helt til medias selvsnekra sannheter om den snille (Jönsson), den stygge (Rekdal) og den grusomme (Rekdal). Vi hater alle – alle hater oss. La det bli med det.

– Frykt ikke for jeg er med deg (Esaias 41:10)
Mohammed Fellah har friskmeldt seg selv etter beinbruddet og er i troppen mot Frigg. Det er mange andre også, også Chuma Anene som spilte rekruttkamp mot Træff i går. Vålerenga sender 18 mann med 20-bussen til vestkanten. Klanen har lagt ut kart på sine sider. Nettavisen prøver å hausse opp stemninga med å skrive at de ikke tror Vålerenga utklasser Frigg og avisa prøver å lure folk til å satse på H til 3,30 på langoddsen. Huttetu, så redde vi blei!

Ingen frykt for ny bånnstrid
Nei, vi snakker ikke om A-laget, de er jo allerede der de ikke skal være. Vi snakker om rekruttlaget som fikk en kjempestart i Molde i går. 5-2 over Træff. Kun to spillere fra A-lagstroppen, nemlig keeper Kongshavn og spiss Chuma Anene. Sistnevnte skåra to mål på tampen av en kamp der unggutta imponerte med presist kontringsspill. Træff satset alt på dødball fra alle mulige posisjoner. – I praksis var kampen 90 minutter med knallhard defensiv dødballtrening for oss, sa Vålerenga-trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no etter kampen

Les også: – Fantastisk laginnsats (vif-fotball.no)

Vålerenga i dag
Skjerfe Oscar Mathisen og denge Frigg

En kommentar til «Dagboka tirsdag 16. april 2013»

Legg igjen en kommentar