Dagboka mandag 15. april 2013

I dag er det bare apotekerne i Oslo som er lykkelige! Dagboka ser lite glede i hverdagen og gleder seg til tirsdagens NM-kamp mot Frigg, hjemmepremieren i Toppserien mot Kolbotn lørdag og neste runde i Tippeligaen. Hockeysesongen bråstoppa nemlig i Stavanger i går. Før du gjør som vestkantfruene og dykker ned i medisinskapet i din … Fortsett å lese «Dagboka mandag 15. april 2013»

I dag er det bare apotekerne i Oslo som er lykkelige! Dagboka ser lite glede i hverdagen og gleder seg til tirsdagens NM-kamp mot Frigg, hjemmepremieren i Toppserien mot Kolbotn lørdag og neste runde i Tippeligaen. Hockeysesongen bråstoppa nemlig i Stavanger i går. Før du gjør som vestkantfruene og dykker ned i medisinskapet i din jakt på livsglede kan du la dagboka gjennoppfriske helgens lidelser. Det eneste positive dagboka kan melde er at den i det minste markerer at denne helga er over. Gudskjelov og takkskaldufaenmegha!

TAP TAP TAP

Vi har sett gutta våre tafatte før, det ble nesten gjennomgangsmelodien i Martins siste år. Vi hadde forventet at Rekdal klarte å blåse liv i dem, trolig så gjør han det, men lørdag var et spark i ballene på alle som bryr seg om Vålerenga. Gutta nærmest konkurrerte i å være den mest uengasjerte slappfisken. De som var på Ullevaal fortjener å få ta ut timene på jobben på avspasering for dette var 90 minutter med ren lidelse. Vi har noen feilpasninger som du faktisk måtte være der for å tro faktisk har skjedd.

Vi forventer at gutta viser at jobben deres er viktig i kampen mot Start, hvis ikke regner vi med at Rekdal sparker de som ikke gidder til helvete ut av klubbebn. Det er selvsagt greit å tape en fotballkamp eller fem, men ikke på innstilling og manglende innsats. Dagboka synest oppriktig synd på våre nyervervelser fra Tsjekkia og Costa Rica som kommer rett inn i en spillergruppe som virker å være fullstendig tafatt for tiden.

Tap for damene også

Damelaget innledet sesongen med 2-0 tap borte mot Trondheims Ørn, etter å ha hatt en mer enn godkjent forsesong med gode resultater mot flere av de antatte topplaga. Vi får mulighet til å snu dette allerede lørdag når Kolbotn kommer på besøk. Vi lar fotballguden Tina Wulf være dagens lyspunkt i sin oppsummering fra turen og kampen i Trondheim:

«Dagen starta med oppmøte på Gardermoen kl 0800 i nytt reiseantrekk, noen meget flotte gensere fra Adidas. Like, fine og våkne tok vi flyet til Trondheim der vi hadde møterom 104 på Hotell Radisson SAS. Noen så kamp fra La Manga, mens andre slappa av med Candy Crush (et avhengighetsskapende spill som gjør at man ser fargerike dotter når man lukker øya). Klokka 12 var det duket for matchmat. Pasta med kjøttdeig eller carbonara, samt brød og salat!

Da alle var mette gikk bussen til DnB Arena, der Egil Ødegaard hadde hengt opp de vakreste draktene i garderoben. Referat fra kampen kommer senere, men kort oppsummert så tapte vi 2-0. Det er bare å brette opp ermene i uka som kommer, for vi er veldig trygge på at det vi har lagt ned av innsats i vinter har gjort oss bedre. Håper mange kommer og heier oss til seier mot Kolbotn på lørdag hjemme i Vallhall!

Vi gleder oss til å se dere!»

Dagens Tina Wulf facts: Tina Wulf kan gjøre mer med en fotball, enn plastisk kirurgi kan gjøre med Bjørn Helge Riise.

Vålerengas iskrigere tok ihvertfall seriemesterskapet

Det ble dessverre Stavanger som tok bøtta etter å ha vunnet 4-3 på sudden i går. Vi gratulerer gutta med godkjent sesong selv om forventningen om «the double» naturligvis var store etter å ha pissa hardt på alle i serien. Seriemesterskapet var uansett en positiv start på jubileumsåret, gratulerer igjen!

VPN-appen

Det er nå over 550 av dere som bruker VPN-appen og vi jobber allerede med oppgraderinger. Vi håper å ha neste versjon ute på gata innen to uker,  med de endringsforslag vi har fått fra dere og vi jobber med et bedre brukergrensesnitt enn det dere får i dag.  Foreløpig er det ikke klart om det kommer en versjon også for dere som bruker I-phone, men som alt annet her på VPN, det kan skje noe brått og plutselig.

Vålerenga i kveld

Gjør som fotballgutta gjorde lørdag, ikke en dritt! Lad batteriene og forbered deg til oppturen som bare må komme! Det langsiktige målet om totalt verdensherredømme står fortsatt fjellstøtt, i det perspektivet er denne helga ikke en parentes en gang!

Drep dem, Vål`enga, drep dem!

Vi gratulerer facebookgruppa til damelaget med 700 medlemmer, som får servert Vålerenga og Toppsereien fra innsiden. Hvis du tror sjarmen i fotballen ble borte med tv-avtalen, ja da er du ikke medlem av facebookgruppa til Vålerengas damelag!

2 kommentarer til «Dagboka mandag 15. april 2013»

Legg igjen en kommentar