Vålerenga møter Stavanger Oilers på søndag

Sjette bøttekamp er til søndag i Stavanger. Klanen inviterer til billigtur og Bjørn Erik Poppe Thorsen, som bor i Stavanger, bidrar med observasjon av Roughnecks sin tribunekultur.  Klanen har bestemt seg for at Oslofolket må luftes litt og komme seg ut på landsbygda. For bylunger skal det gjøre gått å komme seg litt ut i villmarka … Fortsett å lese «Vålerenga møter Stavanger Oilers på søndag»

Sjette bøttekamp er til søndag i Stavanger. Klanen inviterer til billigtur og Bjørn Erik Poppe Thorsen, som bor i Stavanger, bidrar med observasjon av Roughnecks sin tribunekultur. 

Klanen har bestemt seg for at Oslofolket må luftes litt og komme seg ut på landsbygda. For bylunger skal det gjøre gått å komme seg litt ut i villmarka og oppleve luft så lett at du ikke merker dens nærvær.

Det går buss fra Bohemen 07:00 søndag 14.04. Denne er av typen HMK og er røykfri. Vi antar du kan kjøpe deg fri fra tørst om bord, om det er tilgang på ypperlig bussmat er vi dog usikre på. Blir bussen full er det muligheter for at det leies inn en buss til slik at alle kan bli med. Uansett er det greit å melde seg på til tur@klanen.no med en gang slik at du unngår å stå igjen med skjegget i postkassa.

Endelig lønner deg seg med medlemsskap

Dersom du er medlem av Klanen koster turen deg 300,-. Om du ikke er medlem koster turen 500,-. I følge signalene VPN har fått er tida da turansvarlig stolte på reisendes ærlige ansikt, så du må ha med Klanskort eller kvittering som viser at du er medlem også i 2013. Ikke bare var det i 2011 og har glemt å betale kontingent siden.

Uansett medlem eller ei er turen tungt subsidiert av Klanen. Ikke nok med det, om du ikke er medlem og melder deg inn nå sponser Klanen medlemskapet ditt. Hvordan? Differansen mellom medlem/ikke medlem er 200,- noe som er helt identisk med kontingenten for 2013.

Hva venter du på, meld deg inn i dag!

VPN gjør oppmerksom på at prisen gjelder både tur og retur. To turer i prisen av én, som Ryan Air ville sagt.

Thoresen leder krigen til søndag, opplev det live!
Thoresen leder krigen til søndag, opplev det live!

 

Billettinfo

Vålerenga får 200 billetter til kampen. Du får kun tak i din ved å sende mail til elite@vif-hockey.no, og disse får du tak i enten du reiser med eller uten Klanen. Derimot bør du ikke prøve å få tak i om du egentlig heier på Oilers. Om du prøver, lykkes og viser deg på feltet kampdag vil du bli kontant vist videre. Ned trappa. Med nepa først.

Om alt dette var uklart ligger det med info hos Klanen.

Supporterinfo

Det er ingen selvfølge at folk veit all verden om den rådende supporter-kulturen i DNB-arena. Derfor har VPNs andre leser, Bjørn Erik Poppe Thorsen, sent oss følgende faktaopplysninger:

 

Tenkte jeg skulle skrive ett gnistrende innlegg om hvor mange ord du må kunne for å være Oilårs supporter. Etter å ha tilbragt mange kjipe timer i DNB Arena (veldig fin) med trommelomm og rop (vil ikke kalle det sanger) fra Roughnecks (Oilårs sin supporterklubb), så var mitt inntrykk at det holdt med ca 10 ord. Som brukes igjen og igjen og igjen, sammen med trommer. (Hallo Lillestrøm)

Av frykt for å drite meg ut, stakk jeg derfor innom Roughnecks sin hjemmeside, for å se om de hadde en egen sangseksjon der. Og gjett om de hadde; der var slagere som Oilårs klappklappklapp, Oilåååårs oilåååårs oilårsoilårsoilårs, Forza Oilårs (Hallo Lilestrøm) for ikke å snakke om klassikeren, «me gjør som me vil». Etter hvert som jeg scrollet nedover siden dukket det opp flere sanger, noen av dem med MANGE forskjellige ord i seg. Noen av dem kunne sikkert vært kjekke å synge også (for Roughnecks).

Altså måtte jeg revurdere min oppfatning om at Roughnecks kun hadde rop, og ingen sanger. Spørsmålet som da tvinger seg frem blir da følgende: Hvorfor er det da kun noen få rop (akkompagnert av trommer) som blir brukt av flasset med gummihender, klovneluer (passende), og medbragte klappere i papir eller plast.

Svaret er selvfølgelig at den gjengse Oilårs supporter ikke har kapasitet til å lære seg sanger med mer enn noen få ord. Noe som må være fryktelig trist for de ENGAsjerte supporterene som har skrevet (kopiert) alle sangene som ligger på hjemmesiden deres.

Min medfølelse går ut til de i Roughnecks som prøver å få til noen ordentlige sanger, men ikke klarer det. Dere mangler tross alt det viktigste for å tiltrekke dere de rette folka på kamp, nemlig en klubb med tradisjon, ære og historie.

Sees på søndag.

Helt sant, de har gummihender i Stavanger.
Helt sant, de har gummihender i Stavanger.

Legg igjen en kommentar