Dagboka onsdag 10. april 2013

Er ikke ventetida snart over? Og hvor tok TV-titterne veien? Eksistensielle spørsmål, men svarene er det verre med. Kicking around on a piece of ground In your home town Waiting for someone or something To show you the way “Time” – Pink Floyd Ventetida er over Vi venta fem år med Martin og nå sier … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 10. april 2013»

Er ikke ventetida snart over? Og hvor tok TV-titterne veien? Eksistensielle spørsmål, men svarene er det verre med.

Kicking around on a piece of ground
In your home town
Waiting for someone or something
To show you the way

“Time” – Pink Floyd

Ventetida er over
Vi venta fem år med Martin og nå sier både sjef og kaptein at vi må vente en stund til før vi får hva vi venter oss. – Vi har en del nytt i laget og det tar tid å bygge relasjoner, sa Grindheim til Aftenposten etter Odd-flausen. -Vi er et nytt lag med mange nye spillere og kommer til å trenge tid før vi når potensialet vårt, sier Rekdal.

Vi liker oss dårlig på venterommet. Vi har følelsen av å ha venta på noe et helt supporterliv. – Du har rykket tre plasser bakover i køen, vennligst bli sittende. Tid har vi nok av, dessverre. Det skulle vært mindre av den. – Tid er det som hindrer lyset å nå oss, sa Mester Johannes Eckehart.

Når vi har venta så lenge tåler vi å vente litt til. I første omgang tre dager. Da har gutta hatt en uke på seg til å bli kjent med hverandre og bygd tilstrekkelig med relasjoner til å slippe potensialet sitt løs på biltjuvene fra Drammen, sparke dem tilbake til bilvraka sine med minst tre baklengs i bagasjerommet. Lørdag forventer vi at det skal være gøy å gå på fotballkamp.

See no more
CMore og TV2 sliter. Folk flest syns ikke fotball er spesielt gøy. Seertallene stuper. Sponsorene blir urolige. Alle taper. Ikke bare Molde og Vålerenga, men alle. Mafiabossen fra Sogndal trodde sikkert han gjorde noe lurt da han solgte fotballen under bordet til CMore som tydeligvis har kjøpt katta i sekken.

Les også: Hovedkampens seertall nesten halvert (nrk.no)

– Siden TV-rettighetene for norsk eliteseriefotball gikk over til C More, har seertallene på eliteseriens hovedkamp gått ned med 44 prosent, skriver NRK i ingressen.

Snakk om å rette baker for smed. Stakkars C no More skal altså ha skylda for at folk ikke gidder å se på TV2. Samtidig fikk CMore all kjeften for at Adeccoligaen med nød og neppe hakka seg fram på web-TV, mens det var Sumobryterne i TV2 som egentlig var de store skurkene og hadde skylda for den dårlige sendinga. (les mer i dagbladet.no)

Tilbake til katastrofetallene fra NRK. Alle er enige om at dette er fryktelig for fotballen som er i ferd med å grave sin egen grav. Alle bortsett fra én. Niels Røine. Når det røiner på som verst tilbakeviser toppfotballsjefen all kritikk, for nå går alt så mye bedre enn det gikk (heisan, der tok vi en utilsiktet Jone Samuelsen).
– Det er feil i sammenlikningene, sier han. I fjor konkurrerte jo ikke TV2 med selveste Dagsrevyen. – Dette er et bevisst valg, sier Røine. – Ubevisst, sier vi.

Bånn i bøtta
I morgen kan det være slutt, men vi tror det ikke. Ishockeyfolket har drevet det langt denne sesongen og vi ser ingen grunn til at de ikke skal drive det enda lenger. Men så langt som til tirsdag tror vi ikke de holder på. Det hadde i så fall vært bånn i bøtta for oss som vil ha med oss alt og ikke må være nødt til å velge mellom kongepokal på Jordal eller Frigg på Frogner.

Bohemen Live
Seer-flukten fra fotball-TV kan forklares på mange måter. Skyldes det den nye gratiskanalen? Se andre episode fra Bohemen på dittOslo.no her

Vålerenga i dag
Laste ned VPN-appen som etter to døgn på appstore nærmer seg 500 brukere

Legg igjen en kommentar