Dagboka tirsdag 19. februar 2013

Forbrytelser lønner seg aldri, men hvordan de straffes veit vi mindre om. Ellers veit vi at det gjenstår tre treningskamper før Klanen Airways er på vingene, men Vålerenga Stadion er det ingen som veit noe om lenger. Den forsvunne diamanten O’Gule har vært på tur og en sultefora sportspresse spekulerer i om lønnstrekk eller buksevann … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 19. februar 2013»

Forbrytelser lønner seg aldri, men hvordan de straffes veit vi mindre om. Ellers veit vi at det gjenstår tre treningskamper før Klanen Airways er på vingene, men Vålerenga Stadion er det ingen som veit noe om lenger.

Den forsvunne diamanten
O’Gule har vært på tur og en sultefora sportspresse spekulerer i om lønnstrekk eller buksevann er passende straff for tjuvperm. Misforståelser er ikke til å unngå, og foreløpig topper VG lista, eller er det virkelig sånn at Kjetil Rekdal mener det han sa til VG-nett søndag:

– Det er helt naturlig at når du er ferdig på jobb, skal du hjem til arbeidsgiveren din.

Ja, ikke sant!

I dag kommer A-laget hjem fra La Manga. – Ikke en dag for tidlig, sier Fegor Ogude som var aleine på treningsfeltet og varsler en real oppvask både med ledelse og medspillere. Om han ikke har sagt det så kunne han ha sagt det, for sikkerhets skyld er det best å sitere før andre gjør det.

Gøy på landet
Fedrelandsvennen fikk med seg alle detaljene som Canal 9 ikke klarte å formidle til seerne i den direktesendte vålerengakampen søndag. Spiderman, en apekatt og Skrik storma banen etter få minutter.  Ja, spøgefuglane fra den bløde kyststribe vedd å more seg når de er på tur. For to år siden utførte en pølse og en banan det samme støntet, så det var på høy tid å følge opp. Vi siterer:

Med hjertet i halsen stormet tre av Starts unggutter inn på banen under kampen mellom Vålerenga og Astana.

Under La Manga-turneringen for to år siden stormet spillere i pølse-kostyme og banan-kostyme banen under en kamp mellom Midtjylland og Odd Grenland. I år fant enkelte av spillerne ut at det var på tide å gjøre samme stunt på nytt.

– Jeg er redd for at Vålerenga ikke tar en slik spøk, sa Sondre Tronstad til Fædrelandsvennen like før de stormet bana. Frykten var at Kjetil Rekdal fysisk skulle ta grep.

Vi liker at Reka sprer frykt blant motstanderne våre, og ellers har vi tilgitt den fedrelandsvennlige blekka for faktafeilen med Astana, men vi frykter at tilgivelsen fra NFF sitter lenger inne. Påfunnet er et slag langt under bibelbeltestedet og doms-og sanksjonsutvalget har allerede varslet represalier. Ikke det at vi tror noe særlig på det, men best å skrive det likevel for å være på den sikre siden.

Flere treningskamper
For dem som lurer på hvorfor det bare er satt opp én treningskamp til før det braker løs i Bergen, kan vi opplyse at det blir kamp både uka før og uka etter treningskampen mot Aalesund den 1. mars. Det er helt sant, men hvem vi møter hvor og når er ikke spikra, får vi opplyst fra mediesjef Vangstein.

Sang i utakt
EngaSang inviterer til møte på klanskontoret onsdag 6.mars klokka 18 samtidig som Vålerenga spiller tredje kvartfinale i hockey-sluttspillet på Jordal Amfi. Litt rytmesvikt med andre ord, men vi regner med at hockeyforbundet tar til vett og endrer kampdatoen. Les mer om møtet her. Oppsettet for kvartfinalene finnes på «kampsenteret» på vif-hockey.no

Go to gate – Klanen Airways
Facebooksida til Klanen Airways oppfordrer alle som skal reise til Bergen om å bestille billett på billettservice så fort som overhodet mulig.

Stor motstand mot Vålerenga Stadion
Ja, du leser riktig, men så spørs det om OsloBy.no har rett. Aftenposten som står bak nettstedet har alltid vært negative mot alt som har med Vålerenga å gjøre og veit å krisemaksimere der det går an. Derfor trenger det ikke være helt sant alt som Andreas Slettholm skriver om at bydeler, naboer, plan- og bygningsetaten og selv Oslo Idrettskrets er negative til de nye forslagene til Vålerengas planlagte storstue på Valle.

Alle forslagene omkring stadionbyggingen er visstnok i strid med alle overordnete føringer, men vi regner likevel med at bystyret sørger for at Vålerenga får gjennomslag for planene når saken kommer opp forhåpentligvis en gang før sommeren.

Vålerenga i dag
Rekdal mener Børven er god for 20 mål om han får hjelp for han trenger 40-50 sjanser for å klare det.
Så veit vi det.

Legg igjen en kommentar