Dagboka mandag 26. november, 2012

Svart som f&$n i Oslo i dag. Dessuten er det mandag. Men fatt mot, sesongoppsetter for 2. divisjon avdeling 1 2013 er klart. Bringer ikke det lys inn i hverdagen så vet ikke vi. 2. divisjon, avdeling 1 Brikkkene, som seg hør og bør, faller langsomt på plass for sesong 2013. Ett av dem er … Fortsett å lese «Dagboka mandag 26. november, 2012»

Svart som f&$n i Oslo i dag. Dessuten er det mandag. Men fatt mot, sesongoppsetter for 2. divisjon avdeling 1 2013 er klart. Bringer ikke det lys inn i hverdagen så vet ikke vi.

2. divisjon, avdeling 1

Brikkkene, som seg hør og bør, faller langsomt på plass for sesong 2013. Ett av dem er selvsagt oppsettet for 2. laget: Hvor vanskelig blir det for unggutta å holde seg på nest-nest øverste nivå og dermed sikre god matchtrening, et vesentlig ledd i utdannelsen av eliteseriespillere?

Døm selv, Vålerenga 2 spiller sammen med følgende lag neste år:

Bærum (kom ned fra 1. divisjon), Molde 2 (lang tur til kjedelig by), VIF 2, Træff, Kvik Halden (på tide å revansjere 0-9 17/8-1930?), Østsiden (Drillos gamle lag), Moss (er det der de er blitt av?), Birkebeineren, Kjelsås (synes å huske man har noe å revansjere der og, men har fortrengt det meste), Nesodden, Asker, Skarbøvik (rykket opp), Førde (rykket opp), Drøbak Frogn (rykket opp).

Prinsippene NFF har jobbet ut fra er fritt tilgjengelige: Ett nedrykkslag i hver avdeling, tre opprykkslag i hver avdeling, geografisk tilhørighet og tilretteleggelse for flest mulig lokaloppgjør, minst mulig og jevnest mulig fordeling av reisebelastning både i tid og økonomi, basert på 2012-sesongens plasseringer jevnest mulig fordeling av lagene, jevnt antall 2. lag i hver avdeling.

OK, men tar vi en titt i ned til avdeling 2 finner vi både Lyn og Frigg. Hadde det ikke vært litt morsomt med lokaloppgjøret Lyn – Vålerenga 2, NFF?

Legg igjen en kommentar