– Jeg er bare så jævla skuffa!

Søndag spilte Vålerengas damer sin siste hjemmekamp i sin første sesong i Toppserien, heldigvis ikke den siste i Toppserien på en stund. Kattem reiste til Oslo og var frekke nok til å vinne 2-1.  Vålerenga har hatt en fin sesong i Toppserien. For supporternes del var den soleklare målsettingen å kjempe med nebb og klør … Fortsett å lese «– Jeg er bare så jævla skuffa!»

Søndag spilte Vålerengas damer sin siste hjemmekamp i sin første sesong i Toppserien, heldigvis ikke den siste i Toppserien på en stund. Kattem reiste til Oslo og var frekke nok til å vinne 2-1. 

Vålerenga har hatt en fin sesong i Toppserien. For supporternes del var den soleklare målsettingen å kjempe med nebb og klør for fornyet kontrakt i damenes øverste divisjon, noe som det ble klart de ville fikse allerede etter noen få runder. En stund så det enda til ut for at laget kunne få en respektabel plassering på tabellens øvre halvdel, men stabiliteten i det unge laget har uteblitt.

Om kampen: Den første reaksjonen var «hva faen er Kattem?».  Etter noen telefoner og undersøkelser på internett ble det klart at laget er hjemmehørende i Trondheim. Dere vet, denne byen mest kjent for Trondheims-Ørn og Trondheim Ishockeyklubb. Med dette på det rene viste det seg at Vålerenga ikke var helt klare for kamp, allehelgensdag til tross. De første 45 minuttene var preget av utstudert defensivt spill og lange oppspill. Bare synd oppspillene ikke var mot noe som helst og således ingen trussel mot noen. Eller noe. Kattem på sin side trillet ball, kom seg gjennom midtbanen på skikkelig vis og fikk et par avslutninger.

Solveig Guldbrandsen scoret med en fin lobb

Som supportere er det helt ufattelig at det blir dømt straffe mot Vålerenga da en spiller i blått river ned en motstander på vei til å komme alene med keeper. Selv om det foregår innenfor 16-meteren. Sånn er vel reglene og straffa ble satt knallhardt i Vålerengas mål. Keeper, Lill Yvonne Sten Karlsrud, var på vei etter ballen, men skuddet var for hardt. Etter hvert får Kattem enda et mål. Sikkert fortjent det og. Om man mener fotball skal deles inn i «fortjent» og «ufortjent».

Før pause reduserer Solveig Guldbrandsen og lagene går til pause. Kattem leder 2-1 og alle håper på en annen dans etter hvilen.

Og det får vi! Vålerengas damer engasjerer Kattem og presser i midtbane-leddet, løper og ser ut som de vil en hel del. Selvsagt gjør det laget sårbare bakover, men når Kattem ikke klarer å score på nær sagt blank kasse fra kloss hold er det ingen grunn til å bremse. Særlig mot slutten av kampen drar det seg til når Vålerenga får en rekke cornere på rad. Dessverre kommer ikke utligningen og kampen ender 1-2.

150 tilskuere var på plass i Vallhall, blant annet Henger’n (kjent fra Bohemene og Muppet show), og man skulle ønske spillerne ville takke for følget denne sesongen ved å spille som i andre omgang hele kampen. Særlig når man ikke kan rykke ned og den eneste klatringen man kan gjøre er én plass. Når en ikke har noe å tape, er det bare å gi flat pedal! Nå ser vi frem mot neste år, selv om det gjenstår en bortekamp. Sesongkortene er i salg til den latterlig lave pris av 400,-. Vi forventer at kortene blir å få kjøpt hos Frode Veie i Sjappa, i motsatt fall aner vi ikke hvordan de kan skaffes.

Se fler bilder fra kampen her.

 

VPN fikk en knapp kommentar etter kampen fra kaptein Hanne Mellingsæter:

– Jeg er bare så jævla skuffa!

En kommentar til «– Jeg er bare så jævla skuffa!»

Legg igjen en kommentar