Dagboka fredag 2. november, 2012

Sogndalkampen går først på mandag, så det er ikke all verden vi kan varte opp med nå ved inngangen til helgen, men et forsøk er det vel verdt. Martin til Crystal Palace? Rykter om trenere på vei til Vålerenga er ikke blitt høylytte ennå, men engelsk presse vet råd om å holde koken, selv på … Fortsett å lese «Dagboka fredag 2. november, 2012»

Sogndalkampen går først på mandag, så det er ikke all verden vi kan varte opp med nå ved inngangen til helgen, men et forsøk er det vel verdt.

Martin til Crystal Palace?

Rykter om trenere på vei til Vålerenga er ikke blitt høylytte ennå, men engelsk presse vet råd om å holde koken, selv på den minste spiker: Sky Sport melder at Martin Andresen kan være aktuell som manager i Crystal Palace. NRK følger opp ved å påstå at Martin var i London i går. Vi leser i Aftenposten at selveste Croydon Guardian derimot er sikre på at det blir Blackpools Ian Holloway.

– Han er fullt fokusert på de siste tre kampene med Vålerenga. Det er forventet at Andresen møter på trening på fredag, sier Lasse Vangstein i Aftenposten, som fortsetter med å fortelle at Martin ikke har bestemt seg ennå for hva skal finne på framover.

Tilbake til engelsk presse og vår favoritt The Guardian, nå i anledning Henning Bergs overgang til Blackburn.

– Hva er underholdningsverdien med Henning Berg? Han har nok muligheter til å sikre opprykk, men det ville være morsommere med Diego Maradona eller Harry Redknapp, skriver visst Paul Wilson. Og overskriften i dag er «Henning Berg unveiled at Blackburn amid faint praise from the owners».

Som om vi skulle skrevet det selv, bare med Vålerenga som tema. Vi tror garantert at Ullevaal hadde vært fyllt til randen med en av de to herrer styrende på benken, Henning Berg derimot hadde neppe hatt samme effekt på publikumsbunnlinjen.

Sogndaldrypp

Vi tar oppkjøringen til den viktige Sogndalkampen først på mandag, men for at dere skal ha noe å tenke på over helgen rapper vi følgende drypp fra vif.no:


Årets nest siste bortekamp er mot Sogndal som er Tippeligaens 13. beste hjemmelag. Sogndal har tatt tre seiere på sine ti siste kamper. Tre kamper har endt uavgjort og fire kamper har endt med tap. Vålerenga på sin side står med fem seiere, én uavgjort og fire tap i samme periode.

Så spørs det om Vålerenga har nerver til å motstå det massive forventningspresset denne statistikken innebærerer.

Legg igjen en kommentar