Dagboka torsdag 1. november, 2012

Vi har nå brukt en halv uke på å okke og klage over den sure stemningen generelt og på Tromsøkampen spesielt. I dagens ultrakorte dagbok skal vi minne om noe som faktisk var bra på søndag, og så smått begynne å se mot Sogndal. Vålerengas G16 lag I pausen under Tromsøkampen så ble Vålerengas 16-årslag … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 1. november, 2012»

Vi har nå brukt en halv uke på å okke og klage over den sure stemningen generelt og på Tromsøkampen spesielt. I dagens ultrakorte dagbok skal vi minne om noe som faktisk var bra på søndag, og så smått begynne å se mot Sogndal.

Vålerengas G16 lag

I pausen under Tromsøkampen så ble Vålerengas 16-årslag hyllet. Et meget hyggelig innslag. G16 gutta ble nemlig Norgesmestere etter å ha slått Vard Haugesund 3-1 i finalen. Og unggutta får skryt av ingen ringere enn Vardtreneren.

– De blomstret og så en periode ut som Real Madrid eller noe slikt. Makan til dyktige unge fotballspillere. Ble rett og slett bare stående og måpe. Hvordan de med enkelthet åpnet vårt 4-5-1-forsvar var imponerende. I tillegg varierte de godt med direkte spill rett i bakrom, spill i mellomrom med raske utfordrende spillere og hardt gjennvinningsspill med gode avstander i laget sitt. Vi så ut som et småguttelag en stund, skriver Kjell Sture Jensen på vard.no.

Vi har stjålet saken fra vif-fotball.no, der intervjuet med Jensen er utførlig prensentert. Les saken der.

Vi legger bare til at Vålerengas 16-åringer har gjort rent bord denne sesongen og vunnet ATEA-cup, NTF U16-turneringen, NM og Interkretsserien. VPN gratulerer og gleder seg til å se flere fra laget etter hvert som de dukker opp i de eldre klassene.

Sogndaltur?

Det blir tur ja. VIF SUPPORT har i skrivende stund ca 10 ledige plasser, og Glenn sier at det blir tur. Han tror ikke flere private busser kjører. Så det er bare til å få ut fingern og melde seg på. VIF SUPPORT kjører, avreise fra Vålerenga Vertshus kl 1100. Pris kr 450,- per person.  Påelding til Glenn tlf 958 12 223.

Legg igjen en kommentar