Dagboka fredag 26. oktober 2012

Ishokcey i går og litt nostalgi i dag. Og så har vi fått plass til noe fjas om de to neste kampene I dag er det nøyaktig 15 år siden Vålerenga banka Godset 4-2 i en av tidenes morsomste cupfinaler. Ingen av de som spilte er lenger i Vålerengasystemet, bortsett fra Håvard Lunde, men han … Fortsett å lese «Dagboka fredag 26. oktober 2012»

Ishokcey i går og litt nostalgi i dag. Og så har vi fått plass til noe fjas om de to neste kampene

I dag er det nøyaktig 15 år siden Vålerenga banka Godset 4-2 i en av tidenes morsomste cupfinaler. Ingen av de som spilte er lenger i Vålerengasystemet, bortsett fra Håvard Lunde, men han spilte ikke fordi ankelen hans var brekt. Dagboka skrev påfallende lite om finalen, men desto mer om en mann på tribunen, Vålerengas fremtidige trener:

Martin Andresen til Enga?
I følge Stavanger Aftenblad er Martin Andresen definitivt på vei bort fra Viking. Han trives dårlig i Stavanger, og kommer til å spille for en østlandsklubb neste år. – Jeg har ikke bestemt meg ennå. Valget kommer muligens til å stå mellom Vålerenga og Moss, sier Andresen.

Dagboka for 15 år siden

Lars Tjærnås sier han er uinteressert i å betale en million kroner for å løse Martin Andresen fra hans kontrakt i Viking.

Dagboka et par dager seinere

Det var fortid, det. Men i går lovte vi å snakke mer om den nærmeste framtida. Det løftet har vi ikke tenkt å holde og henviser alle trenerspekulanter til VPNs intervju med leder i sportslig utvalg, Håvard Lunde. (Ankelen hans har grodd, men tungebåndet hans er godt skåret)

Alle tiders torsdag
Lørenskog fikk låne pucken i to og tre kvart periode foran 4000 (!) tilskuere på Jordal i går, men da fikk nok være nok. 5-3 til Vålerenga etter to skåringer i kampens to sluttminutter. En fortjent sliteseier etter å ha kriget erkefienden i senk. Les mer på vif-hockey.no og se bilder fra kampen her.

Selv om det ikke bryr oss var det en hyggelig avslutning på Lerkendal også, der gikk det på raua i sluttminuttene for Rosenborg som fikk stryk av Metallica.

Nest siste hjemmekamp
Avtroppende tromsøtrener (som ikke kan bli trener hos oss fordi han ikke kan si Vålerenga) har ikke avskrevet medaljehåpet, men søndag går han på en smell. Gullgutan hans er jævla gode på å hale ut tida, så vær forberedt på en lang kveld. Mye fotball for penga, med andre ord. Faktisk enda mere siden billettprisen er nede i 75 kroner for dem som har en venn med sesongkort. Likevel tror vi ikke på fullt hus og stormende jubel. Fullt hus betyr 35 tusen tilskuere etter den nye tellemåten, og det har ikke Ullevaal plass til. Hva stemning angår har det  aldri vært grunn til stormende jubel over den destruktive ishavsfotballen fra torskekysten.

Et poeng i kampen er om kvartetten Hæstad, Bojan, Nordvik og Suleiman sniker seg til gule kort med vilje for å slippe unna mandagsturen til Sogndal i neste serierunde.

Et annet poeng er at årets eliteseriekomet, 24-åringen Ruben Kristiansen, kunne spilt på riktig lag om ledelsen på Valle hadde vært kjappere i avtrekket. I følge avisen Nordlys viste Vålerenga interesse i fjor høst, men da var allerede valget tatt og rubinen gikk fra Tromsdalen til Tromsø. Avisen skriver videre at det fortsatt går gjetord om Kristiansens forestilling for TUIL i fjor mot Vålerenga 2 – der A-laget hadde måpende folk på tribunen, uten at vi umiddelbart tar poenget.

Men resten av poengene tar vi, det er tre av dem og de stikker Vålerenga avgårde med.

Nest siste bortekamp
Ingen av operatørene på Fosshaugane var tilgjengelige så våre daglige anrop denne uka måtte dessverre kobles ned. Og hva så? Vi hadde vel ikke skjønt et kvekk av telefonsamtalen om vi hadde kommet igjennom, så hvorfor i huleste kasta vi bort tellerskritt på dette?

Jo, det var noe med billetter på bortefeltet. I fjor fikk vi kjøpt billetter ved inngangen, men i år veit vi ikke, vi bare tror det går bra. I utgangspunktet er det ikke mer enn 281 plasser, men det skulle holde, det kryr jo ikke akkurat av vålerengafans i Sogndal. Vi vet med sikkerhet at det er én i nabobygda, men han tar til gjengjeld jævlig stor plass, så det kan nok være lurt å sikre seg billett i tide. For å komme deg dit og hjem igjen tar du privatbussen VIF SUPPORT. Detaljer om påmelding og sånt på Klanens sider Tur&billett Sogndal-Vålerenga 5/11

God helg!
Husk klokka og vintertida ellers står du aleine på Ullevaal søndag klokka 17

En kommentar til «Dagboka fredag 26. oktober 2012»

Legg igjen en kommentar