Dagboka torsdag 18. oktober, 2012

Vi nærmer oss helg og seriekamp, men landslagstullet henger fortsatt over fotballnorge som en mare. Landslagsnytt Vålerenga har fått to spillere tatt ut i G17-troppen til en 4-nasjonersturnering i Limoges i Frankrike, melder fotball.no. Det gjelder Riki Alba og Kamer Qaka. VPN gratulerer og informerer om at turneringen går i perioden 31/10 – 4/11, Norge … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 18. oktober, 2012»

Vi nærmer oss helg og seriekamp, men landslagstullet henger fortsatt over fotballnorge som en mare.

Landslagsnytt

Vålerenga har fått to spillere tatt ut i G17-troppen til en 4-nasjonersturnering i Limoges i Frankrike, melder fotball.no. Det gjelder Riki Alba og Kamer Qaka. VPN gratulerer og informerer om at turneringen går i perioden 31/10 – 4/11, Norge skal møte Portugal, Frankrike og Uruguay.

Vi leser også at Vålerengaspillere er i aksjon på andre siden dammen: Lars Hirschfeld og Tosaint Ricketts tapte hele 8-1 mot Honduras, der ex-Vålerenga Mario Martinez scoret to mål for Honduras. Dermed blir det neppe noe VM eventyr for disse gutta. På den annen side slo Costa Rica med Giancarlo Gonzalez Guyana hele 7-0 på hjemmebane.

Og mens vi er i gang kan vi fortelle at U23-landslaget med Mohammed Fellah på banen tapte 0-2 for Estland på tross av å dominere banespillet.

Overgangssaken

Lovens kvern maler langsomt. Ikke minst i overgangssaken. Men nå er det skjedd noe: tiltale er tatt ut mot fire mann, hvorav inkludert Truls Haakonsen.

– Dette er selvfølgelig en sak som Vålerenga ser på med det største alvor, og det har vi gjort hele tiden, sier Åge-Petter Christiansen til vif.no og fortsetter, – Samtidig vil vi understreke at ingen er dømt i saken og at det nå er tatt ut tiltale. Nå får de tiltalte muligheten til å prøve saken i en rettsak hvor alle beviser og fakta vil avgjøre saken.

– Vi som forsvarere ble overrasket over at det ble tatt ut tiltale for bedrageri. Når det er sagt, så ser man frem til å få berammet saken slik at Inge André Olsen kan belyse saken slik den faktisk er, sier advokat Ole Petter Drevland til VG Nett.

– Han er også overrasket. Han stiller seg uforstående til dette, for dette er ikke riktig. Her har det ikke skjedd noe galt. Det har vært en reell overgang.

Det blir spennend å følge saken, men vi oppfordrer alle til å smøre seg med tålmodighet.

Legg igjen en kommentar