Dagboka fredag 19. oktober, 2012

En kan kanskje ikke si at helgens kamp mot Aalesund byr på alt for mange spenningskapende momenter. Men det hadde da vært kjekt å slå laget, hadde det ikke det? Dessuten leser vi at Ronny Deila påstår han neppe blir Vålerengatrener med det første. Borte mot Ålesund Det begynner å bli en stund siden sist: … Fortsett å lese «Dagboka fredag 19. oktober, 2012»

En kan kanskje ikke si at helgens kamp mot Aalesund byr på alt for mange spenningskapende momenter. Men det hadde da vært kjekt å slå laget, hadde det ikke det? Dessuten leser vi at Ronny Deila påstår han neppe blir Vålerengatrener med det første.

Borte mot Ålesund

Det begynner å bli en stund siden sist: Vålerenga har av en eller annen grunn ikke vunnet på Color Line siden 2005. Det året var også sist gang jeg var der, uten at vi skal legge alt for mye vekt på en eventuell kausal forbindelse der.

Hva skal en si? Jo: Vi håper at spillerene legger litt ære i å ta 4. plassen fra Tromsø. Det krever seier nå og så hjemmeseier mot Tromsø i neste kamp.

I den forbindelse er det greit å nevne at Vålerenga ikke har noen som må sone karantene nå mot Ålesund, men at hele fire mann står med 4 kort og dermed er i faresonen. Det gjelder Andreas Nordvik, Kristofer Hæstad, Bojan Zajic og Ahmed Suleiman.

Aftenposten tipper 1-2 som resultat, det er helt greit for oss.

Ingen Deila

Skal Vålerenga greie å stjele Ronny Deila fra Strøsmgodset? Det ser ikke slik ut.

– Jeg kommer ikke til å trene noen annen norsk klubb i kontraktsperioden med Strømsgodset, sier han i Dagbladet, som også skriver for ordens skyld at kontraktsperioden går ut i 2015.

Deila fortsetter:

– Jeg føler vanvittig lojalitet til klubben, styret og hele byen. Alle menneskene her. Alle som har vært med på å bygge meg opp. Jeg er veldig ydmyk i forhold til det.

Det står ikke til å nekte for at det står respekt av en slik holdning. Men det er jo litt trist at den treneren man kanskje helst ville ha og den eneste norske vi kommer på i farta som har en holdning til spillet vi kan utstå ikke er aktuell lenger.

7 kommentarer til «Dagboka fredag 19. oktober, 2012»

Legg igjen en kommentar