Dagboka onsdag 3. oktober, 2012

Vålerenga 2 greide 1-1 hjemme mot Nybergsund og Henning Berg mener at Egil Olsen burde åpne døren for to til i landslagstroppen. Uavgjort og 9. plass Vålerenga 2 brant straffe ved Aleksansder Solli, fikk deretter straffe i mot, og spilte den siste snaue time i med 0-1 tap hengende over seg. Heldigvis ville Martin Andresen … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 3. oktober, 2012»

Vålerenga 2 greide 1-1 hjemme mot Nybergsund og Henning Berg mener at Egil Olsen burde åpne døren for to til i landslagstroppen.

Uavgjort og 9. plass

Vålerenga 2 brant straffe ved Aleksansder Solli, fikk deretter straffe i mot, og spilte den siste snaue time i med 0-1 tap hengende over seg. Heldigvis ville Martin Andresen det anderledes, han satt inn utligningen i det 90. minutt. Dermed er Vålerenga 2 ubeseiret på 6 kamper og har klatret til 9. plass på tabellen. Men det er ufattelig jevnt, så det må nok minst en seier til før plassen er sikret. Neste kamp for Vålerenga 2 er Fram Larvik, en kamp som skal spilles lørdag eller mandag i følge vif.no.

Landslagsmas

Mohammed Fellah fikk sitt 3. gule kort på mandag og må dermed stå over kampen mot Strømsgodset. Synd for Vålerenga, men også kanskje synd for Fellahs landslagssjanser i og med at han ikke får muligheten til å briljere ennå en gang mens Vålerenga gruser topplaget fra Drammen. For vi tror at én kamp til på samme nivået han har vist i det siste ville gjort utelatelsen fra Egil Olsen svært vanskelig å begrunne.

Henning Berg synes tydeligvis at Mohammed Fellah allerede har vist nok til å forsvare en plass:

– Fellah er ganske annerledes enn de fire indreløperne Drillo har tatt med, og en klart bedre innbytter. Slik Norge spiller vil kanskje de fire andre være bedre egnet til å starte kampen, men alle de fire kommer ikke til å starte samtidig. To av dem vil starte, og så kommer kanskje én eller to av dem inn. Drillo bør ha med en joker med det lille ekstra, som kan gjøre det spesielle. Han har ikke prøvd Fellah i det hele tatt, han har ikke vært innom landslaget og mislyktes. Tenk om han tar nivået og er helt konge. Det er fullt mulig. Vi har ennå ikke sett potensialet, sier Berg i Dagbladet.

Og så lenge Henning Berg er i det lunet, lar vi ham gjerne fortsette.

– Jeg skal ikke si at han definitivt burde fått muligheten tidligere. Men nå bør han være i troppen, han har gjort nok i Tippeligaen til det. Han er formspiller nummer én. Det finnes ikke mer kreativ midtbanespiller her hjemme. VIF skal prise seg lykkelige over at de ikke lot ham sitte lenger på benken enn de gjorde, sier Berg.

(For de som lurer på hvem den 2. spilleren Henning Berg mener burde tas er kan vi røpe at det er Mikkel Diskerud, fortsatt i følge Dagbladet.)

Legg igjen en kommentar