Dagboka mandag 1. oktober, 2012

Mandag, og så var det kamp igjen, i kveld borte mot Fredrikstad. En på papiret overkommelig motstander som har vist seg å være en hard nøtt å knekke de siste årene. Borte mot FFK Vålerenga har ikke vunnet i Fredrikstad siden 4-0 seieren i gullsesongen 2005, og som skrevet på fredag, aldri på Fredrikstads nye … Fortsett å lese «Dagboka mandag 1. oktober, 2012»

Mandag, og så var det kamp igjen, i kveld borte mot Fredrikstad. En på papiret overkommelig motstander som har vist seg å være en hard nøtt å knekke de siste årene.

Borte mot FFK

Vålerenga har ikke vunnet i Fredrikstad siden 4-0 seieren i gullsesongen 2005, og som skrevet på fredag, aldri på Fredrikstads nye stadion. På høy tid med andre ord, selv om vi skal møte en gammel helt. Martin Pusic har nemlig fått en ny vår som spiss i Fredrikstad og har scoret tre mål på de siste tre kampene.

– Fredrikstad spiller en litt annen type fotball enn vi gjør, mer direkte og kjempende, og det passer nok Martin bedre, sier Martin Andresen på vif.no og legger til at Vålerenga må forvente høyt press og høy innsats fra et lag som kjemper for livet i bunn av tippeligaen.

Forøvrig så sier Martin (Andresen) at han håper å ha en frisk Lars Hirschfeld på banen i kveld. Er han ikke frisk, så tar man selvsagt det lure taktiske knepet med bytte etter ett minutt igjen. Og skjønner man ikke at det er den beste løsningen på problemet lagledelsen er stilt ovenfor, så skjønner man egentlig ingenting.

Vi kan legge til at Vålerenga forsåvidt stiller med en gammel Fredrikstad helt i form av Joachim Thomassen. Det burde strengt tatt være nok til å utjevne den dårlige karmaen som Martin Pusic tross alt representerer i kveld.

Vålerenga har noen forfall: Nicolai Næss og Aaron Samuel er langtidsskadde, Bojan Zajic soner karantene for gule kort og Tosaint Ricketts spillertillatelse er fortsatt ikke sluppet fra Romania. Det siste begynner å bli ganske kjedelig synes vi. Heller ikke Andreas Nordvik er sannsynlig i troppen i og med at han sliter med et virus. Chad Barret har tråkket over, men det er håp om at han blir klar i tide.

Vålerengas tropp ser dermed slik ut: Lars Hirschfeld, Gudmund Taksdal Kongshavn, Benjamin Dahl Hagen, André Muri, Aleksander Solli, Simon Larsen, Torgeir Børven, Morten Berre, Joachim Thomassen, Pape Maly Diamanka, Mohammed Fellah, Giancarlo Gonzalez, Chad Barrett, Ahmed Suleiman, Kristofer Hæstad, Chuma Anene, Kamer Qaka, Akinshola Akinyemi, Ghayas Zahid.

Ganske langt fra det Vålerengalaget som startet sesongen, men også denne utgaven burde være mer enn god nok til å tukte Fredrikstad.

En kommentar til «Dagboka mandag 1. oktober, 2012»

Legg igjen en kommentar