Dagboka mandag 24. september, 2012

Alle topplagene ga fra seg poeng i løpet av helgen og dermed må vi beholde det bitre håpet om plassering litt lenger. Det vil si, dersom Vålerenga serverer en overbevisende seier i kveld. Kamp mot Hønefoss Olav Gunnar Solskjær klager over at den norske sesongen er for lang, vi følger ham litt på vei, men … Fortsett å lese «Dagboka mandag 24. september, 2012»

Alle topplagene ga fra seg poeng i løpet av helgen og dermed må vi beholde det bitre håpet om plassering litt lenger. Det vil si, dersom Vålerenga serverer en overbevisende seier i kveld.

Kamp mot Hønefoss

Olav Gunnar Solskjær klager over at den norske sesongen er for lang, vi følger ham litt på vei, men synes vel egentlig at det ikke er lengden som er problemet, heller hullene. For egen del så er vi mest plaget av at når den ukentlige vanen med å følge kampene får for mange avbrudd så faller vi litt ut av det. Solskjærs løsning er å forkorte sesongen ved å konsentrere flere kamper om våren, kanskje det, men hva med å ta en dansk løsning, med sesong fra høst til vår samlet i to konsentrerte bolker?

Uansett, i kveld er det tabellnabo Hønefoss som står for tur. Ikke akkurat et navn man blir mo i knærne av å uttale, men allikevel et lag Vålerenga har slitt litt med på hjemmebane. På VIF TV sier Martin Andresen at han forventer seier. Det skulle egentlig bare mangle, men vi må også regne med at lag som Hønefoss fortsatt får et ekstra «kick» av å møte Vålerenga på Ullevaal og vil satse det remmer og tøy kan holde.

Det offisielle nettstedet melder at Andreas Nordvik sliter med sykdom og ikke er i troppen. Det er heller ikke Joachim Thomassen som sliter med en tå, eller Pape Maly Diamanka som sliter med karantene for sitt røde kort og Tosaint Ricketts som venter på at spillertillatelsen skal slippes fra Romania.

Troppen ser følgelig slik ut: Lars Hirschfeld, Gudmund Taksdal Kongshavn, Benjamin Dahl Hagen, André Muri, Aleksander Solli, Simon Larsen, Torgeir Børven, Morten Berre, Mohammed Fellah, Giancarlo Gonzalez, Chad Barrett, Kristofer Hæstad, Nicolai Næss, Bojan Zajic, Chuma Anene, Aaron Samuel, Kamer Qaka, Ghayas Zahid.

Egentlig en god del spennende unge navn der, når man tenker seg om.

I kveld, kl 19. på Ullevaal.

Gamle helter

Vi legger merke til at etter å scoret kun 3 mål på 16 kamper for Vålerenga så slår Martin Pusic ut i full blomst i Fredrikstads redningsmann. Han scoret seiersmålet mot Stabæk i går, og står nå med 3 mål på 3 kamper for FFK. Kanskje han trives bedre som spiss enn som kantspiller? Hva vet vi?

Vi legger ogå merke til at David Brocken gjorde en god debut som trener i Kolbotn. Dessverre så gikk det ut over Vålerenga i den forstand at jentene ble passert av Kolbotn på tabellen, men vi har likt David Brocken helt siden frisparkmålet bort mot Rosenborg i 2004 og ønsker ham lykke til videre i trenerkarrieren. Samtidig kan vi kanskje få lov til drømme om en ny «2004-høst» i år.

En kommentar til «Dagboka mandag 24. september, 2012»

Legg igjen en kommentar