Dagboka fredag 21. september, 2012

Fortsatt på en fjelltopp, fortsatt morgentrøtt, fortsatt forvirret, ikke er det nyheter eller kamp i helgen. Dagboka koker suppe på en spiker. Qaka Kamer Qaka er tatt ut i G18 landslagstroppen som skal spille den første runden (de første rundene?) av EM-kvaliken. Denne skal arrangeres i Bosnia midt i oktober. Tre kamper skal spilles: 11. … Fortsett å lese «Dagboka fredag 21. september, 2012»

Fortsatt på en fjelltopp, fortsatt morgentrøtt, fortsatt forvirret, ikke er det nyheter eller kamp i helgen. Dagboka koker suppe på en spiker.

Qaka

Kamer Qaka er tatt ut i G18 landslagstroppen som skal spille den første runden (de første rundene?) av EM-kvaliken. Denne skal arrangeres i Bosnia midt i oktober. Tre kamper skal spilles: 11. oktober Bosnia – Norge, 13. oktober Kasakhstan – Norge og 16.oktober Norge – Slovakia.

VPN gratulerer Kamer med uttaket.

Mere fra Sjappa

Mens vi venter på ytterlige detaljer om Sjappesalget i oktober, kan vi glede oss over at man fortsatt kjører tilbud på drakter ut uka «for de som ikke rakk innom». Vi blir også fortalt at det begynner å bli utplukket i forhold til størrelser på blå drakter, mens hvite drakter finnes i alle størrlser: 1 drakt kr 300,- 4 stk kr 1000,- ut uka i Sjappa på/i/ved Oslo S.

Gårsdagens dagbok

Ja. Vi vet. Beklager. God helg.

En kommentar til «Dagboka fredag 21. september, 2012»

Legg igjen en kommentar