Dagboka torsdag 20. september, 2012

Skribenten sitter på toppen av verdens største krater, langt fra Norge og annen elendighet, men også langt fra fotballnytt. Allikevel oppfordres alle til å ta en tur til Valle i kveld, eller for den saks skyld å planlegge tur i Sjappa. Mens det virker som om a-laget knapt spiller kamper før vi blir utsatt for … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 20. september, 2012»

Skribenten sitter på toppen av verdens største krater, langt fra Norge og annen elendighet, men også langt fra fotballnytt. Allikevel oppfordres alle til å ta en tur til Valle i kveld, eller for den saks skyld å planlegge tur i Sjappa.

Mens det virker som om a-laget knapt spiller kamper før vi blir utsatt for et nytt lengre avbrudd så spiller Vålerengas rekruttlag rett som det er. I kveld er det Brumundal som står for tur, i Vallhall. Dette er det lag som det absolutt skal være mulig å komme på talefot med, blant annet så ser vi at de ligger hele ni poeng bak Vålerenga 2 på tabellen. Rekruttene på sin side har en 7. plass i sikte med seier i kveld.

Vålerengas tropp er som følger: Gudmund Taksdal Kongshavn, Manpreet Singh, Dawda Leigh, Aleksander Solli, Morten Berre, Ibba Laajab, Nicolai Næss, Shola Akinyemi, Lars Vincent Andersen, Ghayas Zahid, Monir Benmoussa, Riki Alba, Shåresh Ahmadi, Jibril Bojang, Ahmed El-Amrani, Moussa Nije, Gagandeep Singh Lally, Kamran Ali Iqbal

Som man ser, så er dette sjansen til å se en haug med unggutter samt en knippe spillere fra a-stallen. Kl. 18.00 i kveld, i Vallhall som sagt.

Mere fra Sjappa

Sjappa informerer om at lageret skal tømmes før jul. Og det gjøres best ved å kjøre et aldri så lite salg: 1 oktober nærmere bestemt. Akkurat hva og hvordan kommer man tilbake til, så tilbudene vil bli oppdatert litt nærmere 1 oktober. Følg med.

13 kommentarer til «Dagboka torsdag 20. september, 2012»

Legg igjen en kommentar