Dagboka onsdag 19. september 2012

Tretimers-salget på Haugerud er dagens begivenhet, men ellers registrerer vi at Hønefoss knapt kan stille lag mandag og at såkalt forsinkende utredninger er fordel Vålerenga i stadionsaken. Vi har spådd tomme tribuner ut sesongen på grunn av den absolutt dønn uinteressante tabellsituasjonen Vålerenga har rota seg opp i. Men at det skulle gå så langt … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 19. september 2012»

Tretimers-salget på Haugerud er dagens begivenhet, men ellers registrerer vi at Hønefoss knapt kan stille lag mandag og at såkalt forsinkende utredninger er fordel Vålerenga i stadionsaken.

Vi har spådd tomme tribuner ut sesongen på grunn av den absolutt dønn uinteressante tabellsituasjonen Vålerenga har rota seg opp i. Men at det skulle gå så langt at det også blir merkbart glissent ute på Ullevaal-matta mandag, nei, det hadde vi ikke regnet med. Av åtte Hønefoss-spillere er hele fem uaktuelle mot Vålerenga leser vi i Ringerikes Blad – avdeling HBK.

Les også: Kun tre av disse aktuelle mot VIF (Ringerikes Blad)

– Hva er felles for Riku Riski, Rune Bolseth, Alexander Groven, Tor Øyvind Hovda, Leo Olsen og Heiner Mora? , spør avisen.

– Matforgiftning, svarer vi. Pølser er pølser og junk er junk. Stakkars Leiv Vidars.

Medisinsk ansvarlig og fysioterapeut Christian Thorbjørnsen i HBK opplever brutale dager med skademarerittet. Riski strekkskadd. Bolseth menisk. Og Mora sliter med en litt uvanlig bindevevsskade på baksiden av et kne. Litt sære symptomer på matforgifting synes vi, men sånn er det bare.

Mot en så desimert bondestand burde Vålerenga ha gode muligheter til å holde buret tomt, så sant ikke buret er tomt allerede fra avspark. Men, nei da! Vålerengas medisinmann, Eirik Bjærke, forsikrer at Lars Hirschfeld etter alle solemerker vil fylle tomrommet mellom stengene mandag kveld. Rade Beinknuser Prica lyktes bare å gi keeperkjempen vår det vi kaller bone bruise, det betyr rett og slett blåmerke på beinet.

– Utviklingen etter bare 2 dager senere er positiv så vi har tro på at det skal gå bra med tanke på kampen mot Hønefoss, sier Bjærke til VPN

Stadionsaken
Husker dere at vi skrev om en litt merkelig utvikling i stadionsaken i Dagboka 15.august ? Der framgår det at Byrådet ønsker å øke boligandelen i Vålerenga stadion prosjektet med 100% på bekostning av grønne områder på Valle Hovin! Vålerengas planer og ønskene fra Plan- og bygningsetaten var å bevare mest mulig grønt, nå durer byrådet inn. Hva blir det til med Vålerenga Park nå?

Les også: 100% mer bolig mindre grønt område! (dinlokalavis.no)

VPN spør styreleder i Vålerenga, Åge Petter Christiansen om hva han syns om dette.

– Byrådet har bedt om å få utredet muligheter for mere boligarreal. Dette gir igjen muligheter for merinntekter for Vålerenga, så dette er positivt for Vålerenga. Men som sagt, det dreier seg kun om en utredning, sier Christiansen som avslutter med at han tror på politisk vedtak før nyttår tross denne forsinkelsen i prosessen.

Vi krysser fingre og gleder oss til høsten 2015 med nytt stadion klar til bruk. Men før det er det både 2014 og ikke minst 2013. I går utfordret vi leserne å sende oss velformulerte leserbrev med tanker om 2013 generelt og spesielt. Hva må gjøres for å unngå at jubileumssesongen blir tidenes silly season? Vi har allerede publisert to leserbrev.  Send bidraget ditt til VPNs epostadresse: kontakt_oss (AT) vpn (DOT) no eller bruk kontaktskjemaet vårt.

Vålerenga i dag
3-timers Adidas-salg i Sjappa avdeling Tvetenveien 158  på Haugerud klokka 17 til 20.

I tillegg til det store utvalget godbiter vi nevnte i Dagboka i går er det følgende tilbud:

4 stk drakter plukk og bland kr 1000,-  , altså 4 drakter for tusen spenn, det finnes endel drakter uten trykk (noen har etterspurt dette) ca 200 drakter.

Legg igjen en kommentar