Om å evaluere seg i hjæl

Jürgen ser fram til et evalueringsfritt jubileumsår – et år som assosieres med glede, stemning og torpedofotball framfor den hersens evalueringa. Evaluering er et uttrykk vi har stiftet godt bekjentskap med i forbindelse med årets sesong. Evaluering av trenere, av støtteapparat, av spillere, av spillerstall, av supportere, av treningsmetoder, av uteliv, av kjøp, av salg, … Fortsett å lese «Om å evaluere seg i hjæl»

Jürgen ser fram til et evalueringsfritt jubileumsår – et år som assosieres med glede, stemning og torpedofotball framfor den hersens evalueringa.

Evaluering er et uttrykk vi har stiftet godt bekjentskap med i forbindelse med årets sesong.

Evaluering av trenere, av støtteapparat, av spillere, av spillerstall, av supportere, av treningsmetoder, av uteliv, av kjøp, av salg, av bytte, av utlån, av innlån, av hvem som ikke ble lånt, av hvem som ble utlånt, av hvem som ikke ble solgt, hvorfor han ikke ble solgt, av hvem som ikke ble kjøpt, av hva som ikke ble vunnet, hva som ble tapt, hvorfor vi ikke fikk full pott, hvorfor det ikke ble poengdeling, hvorfor det ikke ble poeng, hvorfor det av og til ble poeng, av spillestil, av ikke spillestil, av sittende backer, av ikke sittende backer, er cup cup, er ikke cup dét det en gang var.

Jeg har sikkert glemt en del som har blitt evaluert, og det er en del ting som kanskje burde bli evaluert som ikke har blitt evaluert.

Mitt ønske for jubileumssesongen 2013 er at vi slipper å evaluere hele tiden. At glede, stemning og torpedofotball for eksempel blir uttrykkene som vi forbinder med sesongen 2013. La oss ha som nyttårsforsett at uttrykket evaluering blir puttet i en kiste og pakket opp på loftet på Valle, og ikke trenger å tas frem på noen år.

Så får vi heller evaluere om det å ikke evaluere så mye i 2013 var riktig når sesongen er over.

Ønsker alle en gledelig jubileumssesong!

3 kommentarer til «Om å evaluere seg i hjæl»

Legg igjen en kommentar