Sjefen har et stort utviklingspotensiale

Tirsdagens dagbok inviterer til å komme med innspill i forhold til Vålerengas fremtid med eller uten Martin Andresen som sjef. Første mann til mølla er David Siguenza som vil beholde Martin og oppgradere Bergdølmo.  Jeg håper Martin Andresen fortsetter å trene oss også neste sesong. Mener at sjefen har et stort utviklingspotensiale, og at han har … Fortsett å lese «Sjefen har et stort utviklingspotensiale»

Tirsdagens dagbok inviterer til å komme med innspill i forhold til Vålerengas fremtid med eller uten Martin Andresen som sjef. Første mann til mølla er David Siguenza som vil beholde Martin og oppgradere Bergdølmo. 

Jeg håper Martin Andresen fortsetter å trene oss også neste sesong. Mener at sjefen har et stort utviklingspotensiale, og at han har god utvikling som trener.  Jeg synes spillerne som er i stallen nå har rett alder, og er spennende for fremtiden. I tillegg er det noen på rekruttlaget, som kan ta steget neste sesong, og tenker da spesielt på Qaka, Zahid og Aaron Samuel.

Vi har endelig fått på plass Børven, og da har vi vår målgarantist for de neste sesongene. Forsvaret ser nå endelig ut til å få den bredden vi trenger for å ikke bli så lidende, dersom vi får noen skader. Men kan godt tenke meg en høyreback ekstra, selv om Simon har gjort sakene sine bra. Men litt konkurranse på den plassen er nok bare sunt!

Dersom det skulle ende med Andresens avgang, så håper jeg at ledelsen har gjort skikkelig arbeid med å finne en erstatter.
Her er noen forslag:
-Høgmo(usikker på hans mentale helse, siden han ikke tålte presset i RBK).
-Deila(usikker på om han har baller nok til å trene en klubb som Enga)
-Trond Sollied

Jeg hadde brukt Andre Bergdølmos kontakter til å finkjemme det nederlandske trenermarkedet, og oppgradert Bergdølmo til assistent.

Har du sterke meninger om saken? Bruk vårt kontaktskjema så får vi meningen ut på nett. 

Legg igjen en kommentar