Dagboka tirsdag 18. september 2012

Det er ikke bare A-laget som ligger bak skjema: Velkommen til mandagsboka! TV-folket har for lengst funnet ut at Vålerenga speller mandagsfotball så derfor blir det sånn de neste ukene. Hønefoss biter oss i raua og Fredrikstad er fattige ti poeng bak, mulig det er dem, men sannsynligvis har vi skylda sjæl, Vålerenga er et … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 18. september 2012»

Det er ikke bare A-laget som ligger bak skjema: Velkommen til mandagsboka!

TV-folket har for lengst funnet ut at Vålerenga speller mandagsfotball så derfor blir det sånn de neste ukene. Hønefoss biter oss i raua og Fredrikstad er fattige ti poeng bak, mulig det er dem, men sannsynligvis har vi skylda sjæl, Vålerenga er et mandagslag. Og hva så? Mandager er som regel blå og gårsdagen var en god dag for fotball både i nord, øst og vest.

Mandagsfotball avd. Øst
Vålerenga 2 trilla ball med opprykkskandidatene fra vestre Toten og kunne fort ha stikki av med alle tre poenga. Raufoss skriver om et meget godt Vålerenga-lag på hjemmesidene sine:

– Vi møtte et meget godt VIF 2, og vi hadde problemer med å demme opp for hurtigheten og ballsikkerheten hos vertene. Etter bare fire minutter spilt scorer VIF 2, og de kjører mye av første omgangen. Gutta gir seg imidlertid aldri helt over, og Amund Sørumshagen krangler seg igjennom VIF-forsvaret og skaffer oss et straffespark i det 37. minutt. Denne brenner vi dessverre, og går til pause på 1-0.

Utover i andre omgang fortsetter VIF å produsere kjempesjanser, og etterhvert får vi også mer sving på offensiven og spiller oss inn i matchen. Narongdet Solbakken snapper opp en ball rett utenfor motstanders sekstenmeter, spiller ut keeper og scorer for oss. En flott prestasjon! Både vi og VIF har mange muligheter mot slutten av kampen, men den ender altså 1-1.

Les også: Poengdeling for VIF-rekruttene (vif-fotball.no)

Rekruttene har heng på 6. plassen, bare fire poeng bak Fram Larvik. Neste tirsdag kliner de til mot Gjøvik, og vi forventer at mange tar turen for å få det litt gøy på landet i løpet av høsten.

Mandagsfotball avd. Nord
Tippeligaen dømmes nord og ned, men forestillingen i går viste noe annet, selv om lagene het Tromsø og Lillestrøm. Merkelig hvor lett det er for noen trenere å få laget sitt til å prestere, og det selv om diksjonen i utgangspunktet skulle hindre enhver fornuftig kommunikasjon.

Mandagsfotball avd. Vest
Norsk dommerstand halshugges hver uke; Svein-Erik Edvartsen har temmelig mange hakk i nakken, men publikums kritiske, kalde kvelertak på flatskallen fra flatbygdene mister kraft når han sammenliknes med dommertrioer fostret i fotballens vugge i Vesterled. At de tre mandagsdommerne i Premier League får beholde jobbene sine etter annulleringene av de to Everton-skåringene mot Newcastle viser at det står skralere til med den engelske fotballjussen enn den på Hamar.

Mandag hele uka
Vålerenga går inn i sin kjedeligste periode ever. Hadde det enda vært en forfriskende nedrykkskamp å se fram til hver helg hadde det enda gått an.

Torpedofotballen er død.
Sure medaljer henger høyt.
Vinter’n kom tidlig.

Er det sånn vi skal feire 100-årsjubileet også?

Mandag 29. juli 2013
Midt i sin sjette sesong som hovedtrener valgte Reka å forlate VIF-skuta. Aldri hadde noen trent de kongeblå lengre enn ham. Torsdag 22. august 2013 kan Martin slette rekorden.

Vil vi det? Har vi ikke råd til annet? Skulle Vålerenga ha brukt millionene etter Håvard Nielsen til noe annet enn drøssevis av spillere som likevel ikke passer inn? Eller bruke gryna til å kjøpe Martin ut og en topptrener inn?

Det kan godt hende at Martin er det beste alternativet i jubileumssesongen; det kan like godt være han er det dårligste. Vi vet bare at han er det eneste alternativet vi kan forholde oss til nå. Vi håper noen for lengst har startet arbeidet med å evaluere – ikke bare årets sesong, men alle sesongene med Martin. Hvor har det ført A-laget og hvor har det ført klubben?

Resultatene for A-laget er jo ikke bra, men egentlig ingen krise. Vel, krise i forhold til målsetningene, men at gutta i Vallhall tross alt har hatt noen visjonære mål, er jo bra. Det blir lettvint og useriøst bare å ønske Martin bort fra klubben.

Så vi utfordrer dere der ute – send oss velformulerte leserbrev og utdyp hva dere tenker om 2013, eller del tankene deres med oss fort og gæli i kommentarfeltet nedenfor.

VPNs e-postadresse: kontakt_oss (AT) vpn (DOT) no  eller bruk kontaktskjemaet vårt

 

Vålerenga i morgen
3-timers Adidas-salg i Sjappa i Tvetenveien 158 Haugerud klokka 17 til 20 :

Alle draktsett baby/barn kr 250,-
3 par med fotballstrømper hjemme/borte plukk og bland kr Kun kr 100,-
Spillershorhts alle varianter og størrelser kun kr 100,- pr stk
Retrojakke 300,-
Adidas bomulls t-skjorte kr 150,-(normalpris 300 pr stk) finnes både i dame og herre modell
2 stk ryggsekk/bag adidas plukk og bland kun kr 300,- for 2 stk
Ja, du leser riktig !
Alle kampshorhtser kun kr 100,-
Caps kr 75,-
Drakt kr 300,- uansett strl (hjemme/borte/kort/lang arm)
Fjorårets hockeydrakt alle strl kun kr 150,-

Legg igjen en kommentar