Dagboka mandag 17. september 2012

Om vi gleder eller gruer oss til neste sesong er ikke tema i dag, men oppkjøringen 2013 starter mot Hønefoss neste mandag og så går det slag i slag Etter gårsdagens nederlag på Lerkendal har Vålerenga svært lite å kjempe for denne sesongen. Det er slutt. Det hjelper ikke å lokke publikum med fjerdeplass og … Fortsett å lese «Dagboka mandag 17. september 2012»

Om vi gleder eller gruer oss til neste sesong er ikke tema i dag, men oppkjøringen 2013 starter mot Hønefoss neste mandag og så går det slag i slag

Etter gårsdagens nederlag på Lerkendal har Vålerenga svært lite å kjempe for denne sesongen. Det er slutt. Det hjelper ikke å lokke publikum med fjerdeplass og mulig Fair Play plass i Europa. Det eneste som gjenstår av spenning er å se hvor lavt publikumstallet vil synke.

Vi ser ikke helsvart på det. Vi ser fram til åtte treningskamper som oppkjøring til neste års jubileumssesong; åtte kamper med lave skuldre og høyt press. Kamper som bærer klart bud om at Vålerenga er et lag å regne med neste år.

Det er mange nye fjes på Valle og mange fra vinterstallen er leid ut, gitt bort eller solgt. Om disse stadige utskiftningene er rett medisin for et lag som vil ta steget opp fra sjette- og sjuendeplasser eller om det enkleste ville være det beste, for eksempel bare skifte ut én mann, for eksempel hovedtreneren, de spørsmålene overlater vi til dem som har peiling og helhetlig oversikt. Vi nøyer oss med å registrere en ny trend i spillerutvekslingen, eller menneskehandelen om dere vil, og det er at nå satser Vålerenga gjerne mer på å leie enn å eie. Lurt, men litt synd også, vi skulle gjerne eid Marcus Pedersen en stund, men veldig lurt når vi skal gi plass til spillere det er verdt å vente på. Vi nevner i fleng: Herman Stengel.

Les også: Intern strid stoppet Stengel-overgang (VG-nett lørdag)

Det der med strid tar vi ikke så veldig bokstavelig, VG skal jo alltid overdrive, men at trenerteamet gjerne ville hente Stengel nå mens styret og sportslig utvalg vil holde fingra av fatet til overgangs-saken er avklart, tar vi som god fisk. Vi støtter styreleder Åge Petter Christiansens uttalelse til VG:

– Vi er inne i en sak som etterforskes av politiet, så vi uttaler oss ikke om den. Jeg kan imidlertid bekrefte at vi fikk tilbud om å hente Stengel under overgangsvinduet, men valgte å takke nei.

Martin skal ha presset på for å få hentet Herman nå, og gutten hadde også veldig lyst til å gå til Vålerenga før vinduet stengte. Vi får håpe Vålerenga prøver å spille fin fotball ut sesongen så Herman Stengel ikke mister lysta, og regner med at Herman er med i Vålerengas tropp til La Manga, men først må altså denne Stabæk/Lyon/Vålerenga-saken være oppklart og ute av verden.

Saken så ut til å være ferdig utredet i sommer, men statsadvokaten ba politiet om flere intervjuer og undersøkelser. Ting tar tid, men det ryktes at denne tilleggsutredningen snart er ferdig og at statsadvokaten kommer med noe en gang i oktober.

Vålerenga i dag
Raufoss er ingen enkel oppgave, de har berettiget håp om opprykk, men da må de slå Vålerenga i kveld. Ellers gikk resultatene rundt streken i helga sånn passe Vålerengas vei, for om Strømsgodset kommer opp bakfra så taper Tønsberg mer og mer terreng på plassene foran oss. Alt annet enn tap i dag vil være en bonus for unggutta. Møt opp.

Vålerenga2 – Raufoss Vallhall klokka 18

En kommentar til «Dagboka mandag 17. september 2012»

Legg igjen en kommentar