Dagboka torsdag 13. september 2012

Landslagspausen er over, men fotballkamp mot Rosenborg blir det ikke før vi er langt inne i hockeysesongen. I dag starter ishockeysesongen og Vålerenga Hockeys ferd inn i 100-års jubileet, som det skrives på klanen.no. Der leser vi at direktør Kjær har lovet hard satsing denne sesongen, og alle forstår vel at de som har vært foreningas største … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 13. september 2012»

Landslagspausen er over, men fotballkamp mot Rosenborg blir det ikke før vi er langt inne i hockeysesongen.

I dag starter ishockeysesongen og Vålerenga Hockeys ferd inn i 100-års jubileet, som det skrives på klanen.no. Der leser vi at direktør Kjær har lovet hard satsing denne sesongen, og alle forstår vel at de som har vært foreningas største medaljegrossist ønsker å havne på toppen nok en gang! Men akk, Lørenskog er ekspertenes favoritt. Oilers detroniseres, men knabber sølvet foran Vålerenga, og TV2s hockeyekspert Bjørn Erevik spår bronsemedalje til Vålerenga og begrunner det slik i sin hockeyanalyse:

– Har hentet tilbake Justin Donati, som forsvant etter 21 kamper forrige sesong. Da var han suveren poengplukker i ligaen. Han har tatt med seg broren Tyler Donati. Han har fantastiske 219 poeng på 151 kamper i East Coast Hockey League.

I tillegg til tvillingene Justin og Tyler er både Steffen Thoresen og Fredrik Csisar tilbake fra Hviterussland, og på Klanens sider blir vi også minnet på at Vålerenga har signert Norges mest spennende keeper, Steffen Søberg.

Publikum er ikke helt enig med ekspert Erevik; i følge pollen på TV2 blir det klokkeklart sølv til Enga, mens Oilers befester stillinga på toppen. Første stikk har gått til publikum og Oilers, her er medaljekandidatenes siste kamper i oppkjøringa:

Vålerenga – Lørenskog 2-2
Vålerenga – Oilers 2-6
Lørenskog – Oilers 1-4

Veien til klubbens første medalje i jubileumsåret starter mot Stjernen på Jordal i kveld klokka 18.30, fortsetter i Hamar lørdag klokka 16, og avsluttes 28. februar neste år i Stavanger Oilers nye storstue. Se terminlista her.

Kveldens motstander bør være lett match, i hvert fall om Stjernene er like stillestående og repertoaret like innholdsløst som hjemmesida dems . Men undervurdering veit vi alt om, så det er vel tvilsomt om du får se spillerne varme opp på Vertshuset klokka 16. Men det gjør du!

Vålerenga i dag
Les dagboka på nytt om du ikke har fått det med deg

2 kommentarer til «Dagboka torsdag 13. september 2012»

Legg igjen en kommentar