Dagboka onsdag 12. september 2012

Det fins viktigere spørsmål enn om Norge kommer til Brasil, men vi har ikke svar på det heller. Norge og VM Et vellykket skuespill av lettfelte Alexander Søderlund etterfulgt av en svak, men heldig straffe fra John Arne Riise langt ute i overtida, var det som skulle til for holde liv i VM-håpet for Norge. … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 12. september 2012»

Det fins viktigere spørsmål enn om Norge kommer til Brasil, men vi har ikke svar på det heller.

Norge og VM
Et vellykket skuespill av lettfelte Alexander Søderlund etterfulgt av en svak, men heldig straffe fra John Arne Riise langt ute i overtida, var det som skulle til for holde liv i VM-håpet for Norge. Bra jobb av Braaten, King, Tarik og Hangeland,  men et landslag som har plass til Bjørn Helge Riise har ikke nubbesjans til å komme til Brasil.

Vålerenga og VM
Lars Hirschfeld slapp inn en ball i hver omgang da Canada tapte 0-2 i Panama i natt. Tosaint Ricketts spilte nesten hele kampen; han kom inn etter 6 minutter. Om en måned spilles de siste kampene i denne kvalifiseringsrunden. Canada ligger to poeng bak Panama og Honduras og har med full skjerpings passe godt håp om å avansere til neste runde. Vi fant denne kommentaren om nattens kamp på FIFAs nettsider:

– Horrible Performance by Canada today, they created nothing, passes were horrible kept losing possession, they better wake up fast or else we’re gonna let another world cup pass us by and I’m getting sick of it!

Costa Rica tapte 0-1 for Mexico på Estadio Azteca i Mexico City.  Giancarlo Gonzalez spilte hele kampen og fikk gult kort etter 6 minutter. Om Costa Rica taper mot El Salvador i neste kamp, er de ute. Mexico leder gruppa suverent og er forlengst klare for avansement.

Vålerenga i dag
Åssen ligger det an med overgangssaken og Vålerenga stadion?

 

Legg igjen en kommentar