Dagboka tirsdag 11. september 2012

Landskamp er synonymt med fotballfri. Vi kjeder vettet av oss og ser fram til helga. Vålerenga skal til Lerkendal i helgen. Dette er et oppgjør som vanligvis får blodet til å bruse, litte grann i alle fall. I år er det annerledes, i hvert fall for denne skribenten. Jeg vet ikke helt hvorfor. Kanskje fordi Vålerenga … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 11. september 2012»

Landskamp er synonymt med fotballfri. Vi kjeder vettet av oss og ser fram til helga.

Vålerenga skal til Lerkendal i helgen. Dette er et oppgjør som vanligvis får blodet til å bruse, litte grann i alle fall. I år er det annerledes, i hvert fall for denne skribenten. Jeg vet ikke helt hvorfor. Kanskje fordi Vålerenga sitter så utrolig midt på tabellen for tiden, en stilling laget synes å ha innehatt siden tidenes morgen?

Dagboka 11. september 2002

Kampen på Lerkendal søndag er ikke like lite interessant som tilsvarende kamp for 10 år siden, Vålerenga er tross alt ikke ute av medaljekampen selv om det er langt fram. Vi regner med at Vålerenga krøller det til for hjemmelaget. Høstjakta er i gang og med Diamanka, Fellah og Børven på topp er det bare nødt til å bli tre poeng.

Klansbussen kjører dagstur. Her er det foreløpig kun 5 påmeldte. Bohembussen kjører overnattingstur og der er det 15-20 påmeldte. Det går også flere busser, men de vi ikke oversikt over nå. Mer info fra Klanens turgruppe.

Landslaget
Det stakkars landslaget er vålerengafri sone og skal ut i kamp igjen i dag. Så nå vet dere det, om det skulle være av interesse. Veien til Brasil er fremdeles vidåpen for det toppseedete norske bånnlaget. Håpet lever for Slovenia også, men det er ikke så nøye.

Takhøyde
To gamle vålerengahelter møtes på et teppe i dag. Det har rabla for NFFs generalsekretær Kjetil Siem, som i sin paranoide kamp for fotballens omdømme har bedt om en forklaring fra NFFs treningutdanningsansvarlige, Dag Riisnæs, på grunn av det mest presise sleivsparket i Riise-saken hittil:

– Må da være uinteressant å følge J.A.Riise på Twitter uansett. Eneste interessante der i gården er venstrefoten

Dag Riisnæs på Twitter

– Det er totalt uakseptabelt, og det trenger jeg ikke å forklare noe nærmere. Om det er nevnt som fleip eller ikke – det er uakseptabelt uansett. Han er i tillegg ansvarlig for trenerutdanningen. Det er så over grensen at jeg ikke forstår at han har gjort det. Jeg må dessverre kreve en forklaring.

Kjetil Siem til VG Nett

Vålerenga i natt
Vålerenga-spillerne Lars Hirschfeld, Tosaint Rickett og Giancarlo Gonzalez skal ut i VM-kvalik i natt. Les mer på vif-fotball.no .

 

 

Legg igjen en kommentar